Varmt välkomna till Gustaf Vasa kyrka! Kyrkan är öppen må-to 11-18, fr-sö 11-15. Telefonnummer: 08-508 88 600. Bokning kyrkor och lokaler: gustafvasa.bokning@svenskakyrkan.se

Advent och jul i Gustaf Vasa

Här hittar du programmet för vad som händer i församlingen 28 november - 6 januari.

Levande julkrubba

Evangelium betyder "Glatt budskap". Ett sådant är att julspelet "Levande julkrubba" är tillbaka!

Körsångare, se hit!

Var med i årets "Levande julkrubba" den 24e december kl 11:00!

Musikprogram

i Gustaf Vasa kyrka

Stöd och samtal

Välkommen till Själavårds- och samtalsmottagningen. Vi erbjuder samtal med präst, diakon eller terapeut

Två pojkar ligger på flotte i vattnet bland skräp.

Under samma himmel - Fasteaktionen

Coronapandemin tvingar miljoner människor till ett liv i extrem fattigdom och hunger. Tillsammans med Act Svenska kyrkan kan du bidra till att mätta familjer, motverka ökande våld mot kvinnor och barn och stödja människor för att resa sig starkare efter pandemin.

Ett fängslande möte med en överlevande

Sandra Signarsdotter samtalar med Piotr som lyckades fly från nazismen. De talar om tro, misstro och om två armar som kom upp ur ett hål och räddade hans liv.

Inspelade konserter i Coronatid

Vi vill så gärna att ni ska få uppleva de fantastiska konserter vi har i Gustaf Vasa kyrka. Därför samlar vi här alla de musikevent som vi spelar in.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Och om någon frågar dig vad du gör ska du svara: Herren behöver mig, och han ska aldrig lämna mig. ”Se, din konung kommer till dig.” Vill du vara hans åsna? Läs bloggtexten skriven av prästen Catharina Carlsson.

Upplev konserterna Miserere I & II här!

Söndag 1 & 4 november fick 50 gäster uppleva konserten Miserere I & II i Gustaf Vasa kyrka. För att alla, som inte hade möjlighet att se dem live, ska kunna ta del av dem visar vi dem här.