Gustaf Vasa församling Besöksadress: Holländargatan 16, 11160 STOCKHOLM Postadress: BOX 3166, 10363 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling Webbplats

Konfirmation

Klart du ska konfirmeras! Konfirmation handlar om allt möjligt, som till exempel kärlek, änglar, vänskap, sorg, rädsla, döden. Vem är du och vem vill du vara?

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor med andra. Är du nyfiken på både dig själv och din omgivning? Välkommen att bli konfirmerad!

Du hittar konfirmationsalternativen för 2017/2018 samt gör anmälan på www.konfanorrmalm.se

Hur var det med Jesus, kan man prata med honom och gick han egentligen på vattnet? Livet är som en berg-och-dalbana och i “konfan” ryms både upp- och nedgångar. Några är troende när de blir konfirmander, andra börjar tro under konfa-året. En del gör det inte alls. Det är olika, och det är ok för vi är alla olika. Oavsett hur det blir för just dig så är konfa en erfarenhet för hela livet!