Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon: +46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Församlingsvåningen

I våra vackra och funktionella lokaler (församlingsvåning och församlingssal) i centrala Stockholm kan vi ta emot sällskap för allt från privata tillställningar till konferenser, möten och kurser. Vi serverar god mat och vin, anpassat efter era önskemål till bra priser. Kontakta husmor Mari Stenbom om du har frågor eller önskemål till ditt evenemang eller boka direkt hos Magnus Åkerberg.

Mari Stenbom (fd. Eriksson)

Husmor

Magnus Åkerberg