Gustaf Vasa församlings stiftelser

Ansökningstiden för medel från någon av våra stiftelser är över. Välkommen att söka igen under hösten 2022.

Allmänna stiftelser

• Är du skriven i Gustaf Vasa församling?
  • Räknas du av Skattemyndigheten som behövande?
  • Saknar du förmögenhet?

Uppfyller du ovanstående är du behörig att söka bidrag ur Gustaf Vasa församlings stiftelser.

Ansökningshandlingar kan rekvireras via församlingens expedition 08-508 88 600 eller LADDAS NER HÄR Glöm ej att bifoga din senaste specificerade förenklade självdeklaration, läkarintyg eller annat du åberopar i din ansökan.

Ansökan skickas till:
Ansökan skickas till: Stiftelsehandläggaren. Gustaf Vasa församling. Västmannagatan 63 A. 113 25, Stockholm

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.