kaffekopp
Foto: anja, pixabay

Öppet Hus

En mötesplats för dig som går hemma dagtid och vill dela gemenskap med andra till eftermiddagskaffet.

Öppet hus Barsebäck

Under följande onsdagar välkomnar vi er kl. 13.30 till Öppet hus i församlingshemmet i Barsebäck där vi samlas i gemenskap kring en kopp kaffe.
📌25 september
📌23 oktober
📌20 november
📌11 december

Öppet hus Löddeköpinge

Varje torsdag kl. 13.30 – 15.00 under terminen välkomnar vi er till Öppet hus i Löddeköpinge församlingshem.

Programmet varierar med föredrag, musikunderhållning och café, ibland bara enkel samvaro med fika. Alltid samtal och gemenskap. Du kan alltid komma hit och träffa någon ur personalen och våra värdar.

Program Öppet hus Löddeköpinge - hösten 2024

📌5 september - Henrik Feldt med vän
Henrik Feldt besöker oss ihop en vän på dragspel. Tillsammans bjuder de på Lasse Bergjhagen.

📌12 september - Fika och gemenskap

📌19 september - Anne-Clara ger tips och knep med snittblommor
Anne-Clara är tillbaka och ska ge oss tips och knep med snittblommor. Anne Clara Florist har sen början av 2019 skapat blomsterarrangemang till stora och små anledningar i Skåne och Köpenhamn. I början av 2021 öppnade Anne Claras Studio i Löddeköpinge. Med fokus på estetik och kvalitet, hjälper jag gärna till med alla typer av blomsterarbeten.

📌26 september - Fika och gemenskap

📌3 oktober - Anton Nilsson ’Från Edvard Grieg till Povel Ramel’’
Återigen får vi äran att lyssna till Anton Nilsson. Han är en gravt synskadad 28-årig kille som är en klassiskt skolad pianist i grunden och som dessutom specialiserat sig på Povel Ramels låtskatter och även tolkar Evert Taube, bröderna Gärdestad med flera. Anton kommer att bjuda på ett lättsamt program ’’Från Edvard Grieg till Povel Ramel’’ som varieras av både klassiskt pianospel, boogie woogie, egna kompositioner, visklassiker och tungvrickande Ramelska tongångar. 

📌10 oktober - Fika och gemenskap

📌17 oktober - Tina och Seniorshoppen
Tina från seniorshopen kommer och visar upp sitt sortiment. 
Sveriges Senior Shop är den unika butiken som kommer till sina kunder. I vårt sortiment har vi över tusen plagg för direktförsäljning. Våra kläder kommer från kända skandinaviska och tyska leverantörer, utvalda med största omsorg i fråga om mode, kombinationsmöjligheter, kvalitéer och modeller. Kläderna är lättskötta med bra passform, samtidigt som de har ett klassiskt modernt snitt. Damstorlekar 36-56, samt C & D för både dam och herr.  Tina har även med sig ett sortiment av underkläder och nattplagg.  
Betalning sker kontant, swish, med kort eller via bankgiro. 

📌24 oktober - Fika och gemenskap

📌31 oktober - Svängiga svågrarna Mats Larsson och Thomas Carlström
Mats Larsson och Thomas Carlström spelar och sjunger gamla kända melodier, som de flesta gillar, och kan sjunga med i. Musik av Owe Törnqvist, Evert Taube, Kvinnaböske, Lasse Lönndahl, Peps Persson m.fl.  Förutom att sjunga, spelar vi dragspel, klarinett, gitarr och mandolin. 

📌7 november - Fika och gemenskap

📌14 november SPF-kören
SPF-kören bjuder på en musikalisk repertoar.

📌21 november - Fika och gemenskap

📌28 november - Julmusikal ”När Gud kom till jorden”
Varje år bjuder personalen in skolbarn till någon form av upplevelse inför julen. I år ska de framföra julmusikalen ”När Gud kom till jorden” och den får vi glädjen att också få se idag. Observera att musikalen startar kl. 13.30 och därefter fikar vi.

📌5 december - Fika och gemenskap

📌12 december - Julavslutning med luciatåg
Personalen i Löddebygdens församling går luciatåg. Observera att luciatåget startar kl. 13.30 och därefter fikar vi.

 

Välkommen!