Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon: +46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Webbplats

En mötesplats, en rastplats, en plats för nystart

Sommarmusik i domkyrkan 2017

Här hittar du öppettider för expedition, växel och våra kyrkor under sommaren.

Öppettider i sommar

Här hittar du öppettider för expedition, växel och våra kyrkor under sommaren.

Tisdagssoppa serveras varje tisdag kl 12 i Domherren - Kyrkans hus. Soppan kostar 40:- inkl. bröd, smör, dryck, kaffe och kaka. I kalendariet kan du se vilken soppa som serveras. Sommaravslutning med sill och potatis tisdag 20 juni. Den 12 september börjar tidsagssoppan igen efter sommaruppehållet.

Tisdagssoppa

Vi som arbetar i församlingen, hur du hittar till oss och hur du gör för att bli medlem.

Om oss

Information om våra kyrkogårdar, om begravningsavgift, gravvård och övrigt som rör kyrkogård och gravärenden

Kyrkogård

I livets alla skeenden - dop, konfirmation, vigsel och begravning

Aktuellt från Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Prenumerera via RSS

Närvarande, enkel, ansvarsfull, modig & glädjefylld!