Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon: +46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Webbplats

En mötesplats, en rastplats, en plats för nystart

Sommaren kommer med små steg närmare och närmare. Här är datum och tider för våra avslutningar för både Babycafèet och Öppna förskolan

Terminsavslutning på Öppna förskolan och Babycafé v 22.

Det finns platser kvar på Sommar-QL i Domkyrkans bodar v 25 (19-22 juni), ett dagläger för barn födda mellan 2006 och 2009.

Platser kvar på dagläger 19-22 juni

Tisdagssoppa serveras varje tisdag kl 12 i Domherren - Kyrkans hus. Soppan kostar 40:- inkl. bröd, smör, dryck, kaffe och kaka. I kalendariet kan du se vilken soppa som serveras.

Tisdagssoppa

Vi som arbetar i församlingen, hur du hittar till oss och hur du gör för att bli medlem.

Om oss

Aktuellt från Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Prenumerera via RSS

Närvarande, enkel, ansvarsfull, modig & glädjefylld!