Barn & Unga

Strängnäs domkyrkoförsamlingen med Aspö har många olika former av verksamhet och aktiviteter för barn och ungdomar. Under den pågående pandemin har verksamheter fått ställas om på ett smittsäkert sätt eller pausa. I takt med att restriktionerna lättar återupptas verksamheten.

Barnen och deras familjer är en viktig del i församlingen.
De är den framtida kyrkan men framför allt är de viktiga här och nu.

Vi har mycket att lära av barnen. De kan berätta för oss om Gud  på ett annat sätt, och det berikar. Men barnen står inte för sig själva. Därför är familjen och de som finns runt omkring barnen också viktiga och värdefulla. I den andan finns det i vår församling olika mötes- och växplatser för barn och familj.

Det handlar om att växa både till kropp och själ – hela livet

Låt barnen komma till mig…

Tacolov för hela familjen

En torsdag i månaden hösten 2022 bjuder församlingen på mat och gemenskap - after work för barn och föräldrar

Öppna förskolan, babygrupp och gudstjänster

Mötesplatser för vuxna och barn där man får växa i sin egen takt, både till kropp och själ. Kom och träffa andra, ta en fika, dela glädje och funderingar.

Förskola och skola

Pedagogiska vandringar i Domkyrkan

Ungdom

Församlingen samlar ungdomar i grupper och erbjuder samtal. Ungdomar som vill bli ledare för konfirmander får utbildning.

Konfirmation

Här kan du läsa mer och anmäla dig till församlingens konfirmandgrupper. Det erbjuds även konfirmation för dig som går på gymnasiet och för dig som går i särskola.