Foto: Martin Garlöv

Det händer

Se och läs den aktuella kalendern för Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö. Och hitta församlingens veckoannonser även här på webben.

Gudstjänst

I Strängnäs domkyrka firas gudstjänst vanligen alla dagar i veckan. Här är en översikt med veckans gudstjänster. Mer information om kommande gudstjänster finns i kalendern här på webbplatsen.

En solros på en blomsteräng.

Mötesplatser för stora & små

Det här händer i Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö hösten 2022

Nyheter från Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Prenumerera via RSS

Församlingens julmarknad

Publicerad:

Lördag 10 december i domkyrkan och Domherren Kyrkans Hus.

Första söndagen i advent 27 november

Publicerad:

Församlingen firar mässa med stora och små i domkyrkan 11.00. Sång- och ljusspelet Ljus i mörkret på samma plats 16.00 och 18.00.

Ljus i mörkret

Publicerad:

Ett sång- och ljusspel i adventstid. I Strängnäs domkyrkan första söndagen i advent 27 november. Biljetterna till båda föreställningarna är slut.

Luciakonsert i Strängnäs domkyrka

Publicerad:

Söndag 11 december 16.00 och 18.00. Hämta biljetter gratis i domkyrkan.

Vill du sjunga i Julkören på julafton i julnattsmässan?

Publicerad:

Anmäl dig nu till Jonas Lind och kom till den gemensamma övningen 1,5 timmar innan gudstjänsten börjar.