Det händer

Se och läs den aktuella kalendern för Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö. Och hitta församlingens tidningsannonser även här på webben.

Gudstjänst

I Strängnäs domkyrka firas gudstjänst vanligen alla dagar i veckan. Här är en översikt med veckans gudstjänster. Mer information om kommande gudstjänster finns i kalendern här på webbplatsen.

Nyheter från Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Prenumerera via RSS

Sommarutställning: Välkommen hem!

Verksamhet i sommar

Publicerad:

Läs sommarbladet och se vad som händer i församlingen i sommar.

Sommarvatten på kyrkogårdarna i Strängnäs

Publicerad:

Från torsdag 2 maj kommer det att finnas vatten i tappkranarna.

Domkyrkoberget: Nyhetsbrev med referat

Publicerad:

Det senaste nyhetsbrevet om den framtida utvecklingen av Domkyrkoberget har skickats till prenumeranterna och publicerats här på församlingens webbplats. I det finns referat från seminariet Framåt mot medeltiden och från samrådsmötet om kommunens förslag till ny detaljplan.

Självvattnande blomlådor på Gamla kyrkogården

Publicerad:

Från och med i år kommer kyrkogårdsförvaltningen gräva ner självvattnande blomlådor vid några gravar på Gamla kyrkogården.