Ungdom

Under den tid det är förbud mot offentliga sammankomster med fler än åtta deltagare så är även församlingarnas ungdomssamlingar digitala. Skrolla ner på sidan så hittar du kontaktuppgifter till församlingspedagog Magnus Zettervall.

Ungdomsgrupp

Ungdomsgruppen träffas varje onsdag under terminerna. Det är en fortsatt gemenskap fördig som är konfirmerad. Vi inleder med mässa i Domkyrkan 18.30.

Efter mässan möts vi i Domkyrkans bodar för att äta, kanske fika, umgås och vi har ett program som du själv är med och bestämmer hur det ska se ut. Sällskapsspel, diskussionskväll, kreativa övningar, bibelstudium, tårtbakartävling och mycket mer.

Domkyrkan och Domkyrkans bodar onsdagar kl 18.30-21.00

Mässan

I domkyrkan firar vi mässa varje onsdag under läsåret. Det är en enklare veckomässa. Vi ser gärna att fler är med och medverkar både när det gäller musiken och utformningen.

Samtalsgrupp livsfrågor och tro

För dig som är intresserad av att samtala med andra om livet och tron kommer det finnas möjlighet att delta i en öppen grupp. Vilket ämne eller fråga som skall diskuteras bestämmer vi tillsammans gång för gång. Vi tycker att det är viktigt med ett öppet forum där vi kan lyfta fram de frågor som man bär på.

Om du inte tidigare är konfirmerad så har du möjlighet att göra det under året. Läs mer om konfirmation

Vill du bli ledare?

Vill du vara ledare i vårt konfirmandarbete? Du ska vara 15 åreller äldre och konfirmerad. Som ledare kommer du att få växa in i ansvaret och uppgifterna allteftersom du börjar känna dig säker. Du erbjuds en grundutbildning på hemmaplan och kursen IKON på stiftsnivå för att utveckla ditt ledarskap i en meningsfull gemenskap av jämnåriga. Som ungdom är du en viktig del av vår församling och konfirmandarbetet.

För mer information om ungdomsverksamheten

Magnus Zettervall