Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon: +46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Webbplats

Onsdagar i Domkyrkans bodar!

På onsdagar träffas vi i domkyrkan kl 18.30 för att tillsammans fira mässa i högkoret. Efter mässan har vi ett gemensamt fika och umgås i Domkyrkans bodar. Vad du gör av den resterande kvällen väljer du själv.

Mässan

I domkyrkan firar vi mässa varje onsdag under läsåret. Det är en enklare veckomässa. Vi ser gärna att fler är med och medverkar både när det gäller musiken och utformningen.

Samtalsgrupp livsfrågor och tro

För dig som är intresserad av att samtala med andra om livet och tron kommer det finnas möjlighet att delta i en öppen grupp. Vilket ämne eller fråga som skall diskuteras bestämmer vi tillsammans gång för gång. Vi tycker att det är viktigt med ett öppet forum där vi kan lyfta fram de frågor som man bär på.

Om du inte tidigare är konfirmerad så har du möjlighet att göra det under året. Läs mer om konfirmation!

Vill du bli ledare?

Vill du vara med som ledare i vårt konfirmandarbete? Vi söker dig som är 15 år eller äldre och som är konfirmerad. Vi kommer under året att ha fyra konfirmandgrupper där det kan finnas plats för dig. Vi tycket att det är viktigt att ha unga ledare med i vårt arbete och vill därför erbjuda dig plats.

Som ledare kommer du att få växa in i ansvaret och uppgifterna allteftersom du börjar känna dig säker. För att hjälpa dig så kommer vi att ge möjlighet till kurser och temakvällar om ledarskap. Som avspark för det kommande året kommer vi i september att åka på läger där vi lär känna varandra och börjar fundera över vår roll som ledare. Du får också möjlighet att åka på stiftets ledarutbildningar på Stjärnholm.

Känner du att det vore något för dig?

Kontakta  Rikard Lindén 0152-245 27, Rikard Lindén

För mer information om ungdomsverksamheten:

Pierre Schelander