Other languages with Google Translate

Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon:+46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Lugna rummet

En alldeles särskild mötesplats för dig som växer upp i en familj där någon i familjen mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk av alkohol eller andra droger.

När man lever i en familj med psykisk ohälsa eller missbruk är det lätt att känna sig ensam. I Lugna rummet får du träffa andra barn och ungdomar
som lever i en liknande situation som du. Vi träffas en gång i veckan, efter skolan, och pratar, läser och gör praktiska övningar för att tillsammans förstå vad psykisk ohälsa/missbruk är och prata om hur det är att leva i en sådan familj.

Det är gratis att vara med i gruppen som är ett samarbete mellan Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö och Strängnäs kommun.

Är du intresserad av att vara med eller har du frågor? E-posta eller ring till

Anhörigcentrum 0152-297 05, lugnarummet@strangnas.se

För mer information om Lugna rummet:

Carina Norlén