Minneslunden på Smedstorps kyrkogård med blommande träd.
Foto: Stig Johansson, Smedstorp

Smedstorps församling

Välkommen till församlingen på det fagra Österlen. Var med i gemenskapen i gudstjänstfirandet, eller delta i en verksamhet som förmedlar andliga värden. I kyrkan finns det rum för tystnad, eftertanke och samtal.

Information om personuppgiftsincident

Det har kommit till Svenska kyrkans kännedom att någon hotar att 21 maj 2024 publicera information som stals i samband med cyberangreppet i november 2023.

SOMMARCAFÉ

(Tisdagscafé)
 Församlingsgården Smedstorp
2 juli • 16 juli • 30 juli
Vi träffas kl 13 för en stunds gemenskap och fika i Församlingsgården.
Vid vackert väder sitter vi ute.
 Varmt välkomna!

Körer och musik

Kör och musik

Smedstorps församling har ett stort utbud på mötesplatser där vi sjunger tillsammans. Det finns kör för alla åldrar, nu med nya namn. Vi blir gärna fler - välkomna att sjunga med oss! Under sommaren anordnas "Musik i sommarkväll".

Röd solnedgång

Musik i sommarkväll

Under sommaren anordnas på torsdagar musikkvällar med olika grupper och musikstilar. Välkomna till fina musikstunder för olika tycke och smak! Smedstorps församling i samarrangemang med Sensus Studieförbund. Vi startar den 4 juli i Tosterups kyrka kl.19.00 med "En (salig) blandning med familjen Alm.

Mötesplatser för barn och vuxna.

Barn i färggranna regnkläder plaskar i en vattenpöl.

Mötesplats för barn

Välkomna till församlingens barnverksamhet. Vi har glädjen och förmånen att kunna erbjuda en bred verksamhet i våra olika grupper i församlingen. Vi möter barn och familjer i våra egna lokaler; Församlingsgården i Smedstorp och Sockenstugan i Övraby. Alla barn är välkomna till våra grupper.

Mötesplats för vuxna

Välkomna till våra verksamheter. Tisdagscafé i Församlingssalen, Smedstorp. Musikcafé och Onsdagsträffen i Kverrestads bygdegård.

Besök oss på Facebook och läs Församlingsnytt!

Församlingens kyrkor, bildmontage

Gör ett besök hos oss på Facebook!

Titta gärna in på Smedstorps församlings FACEBOOK sida: https://www.facebook.com/smedstorp.forsamling

Bild på Församlingsnytt

Församlingsnytt!

Här kan du läsa församlingsbladet och även ladda ner vårt Församlingsblad som PDF-fil. Nummer 2, 2024 har kommit ut.

Kontakta oss.

Solen på väg ner, Smedstorps kyrkogård

Kontakt

Kontaktuppgifter till expedition, begravningsombud i Tomelilla kommun, anställda, ordförande i kyrkoråd, ordförande i kyrkofullmäktige och webbmaster.

Pilgrimsvandra eller sträck på benen

Upplev sommarkyrkan

Ladda ner Kyrkguiden.

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns aktuella gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

öppettider på pastorsexpeditionen

Telefontid: måndag-torsdag kl. 9.00-12.00.

Besökstid: tisdag och torsdag kl. 9.00-12.00.

Vi har swish!

Vårt swish nummer är: 123 277 23 25

Märk med kollekt och gudstjänstens datum.

Qr kod till kollekt via Swish.
Qr kod till kollekt via Swish. Foto: Egen

Du vet väl om...
Att kyrkan finns till för dig när du behöver någon att tala med.
Att du kan ta kontakt med församlingens präster för samtal vid behov.
Telefonnummer finner du i Församlingsnytt eller via hemsidan.
Att du når jourhavande präst varje natt kl. 21.00-06.00.
Ring 112 och begär jourhavande präst, samtalet kostar inget.
Vi har absolut tystnadsplikt.