Smedstorps församling

Kontakt

Smedstorps församling Besöksadress: Gårdlösavägen 26, 27398 Smedstorp Telefon: +46(414)51118 E-post till Smedstorps församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Smedstorps församling

Gemenskap i gudstjänstfirandet. En verksamhet som inbjuder till gudstjänst och förmedlar andliga värden. Den kristna tron är en självklarhet, och det finns rum för tystnad, eftertanke och samtal, en form för andligt växthus. Välkommen till församlingen, vi finns på det fagra Österlen.

Här samlar vi material som handlar om biskop Johans visitation i f.d. Österlens kontrakt 17-22 oktober 2017

Visitation i f.d. Österlens kontrakt

För dig som är ledig på dagen.
Stick iväg till vårt stickcafé.

Café för daglediga

För dig som är ledig på dagen. Stick iväg till vårt stickcafé.

Vi har någon form av underhållning, föredrag eller sång.
Det serveras kaffe med hembakad  kaka och träffen avslutas med allsång.

Onsdagsträffen

På onsdagar, kl.14.00 en gång i månaden, träffas de som är lediga på dagen i Kverrestads bygdegård. Vi har någon form av underhållning, föredrag eller sång. Det serveras kaffe med hembakad kaka och träffen avslutas med allsång.

Kontaktuppgifter till expedition, begravningsombud i Tomelilla kommun, anställda, ordförande i kyrkoråd, ordförande i kyrkofullmäktige och webbmaster.

Kontakt

På spaning efter Gud och tro?
Kom och fundera tillsammans med oss!

På spaning efter Gud och tro? Kom och fundera tillsammans med oss!

Under allhelgonahelgen minns vi på ett särskilt sätt våra döda. Vi smyckar deras gravar med blommor och tänder ljus som lyser upp i mörkret mellan Alla helgons dag och Alla själars dag.

Allhelgona