Altaret i Kverrestads kyrka smyckat till konfirmationen
Foto: Stig Johansson, Smedstorp

Konfirmation

Konfirmand till hösten? På spaning efter Gud och tro? Kom och fundera tillsammans med oss! Konfirmation 2022, bilder.

Välkommen som konfirmand.

Konfirmand till hösten?

Du som är född 2008 är välkommen till konfirmation!
Du får chans att prata och tänka efter kring livets stora frågor. Du får veta mer om
våra fina kyrkor – och testa att vara i kyrkan på de arrangemang som kallas gudstjänster. Du får helt enkelt chans att lära känna den religion som startade med Jesus och kallas kristendomen.
Vi pratar, skapar, leker, lagar mat, har bön och meditation. Det blir inga läxor.
Den som inte är döpt kan vara med på konfirmationen, men om man vill vara med
på konfirmationsmässan får man döpas innan dess.
Vi startar med inskrivning vid en gudstjänst i Östra Ingelstads kyrka
söndagen den 4 september kl 11.00.
Sedan är det träffar en lördag/månad (kl 09.30-14.30) och några gudstjänster då och då. Vi har både dagläger, men också en helg då vi åker bort på internatläger

Vi behöver din anmälan så fort som möjligt för vår planering.
Du kan anmäla dig här på vår hemsida.

Välkomna

Anmälan till konfirmandundervisning.

Församlingens konfirmander och ledare 2021-2022.
Fotograferade i Kverrestads kyrka inför konfirmationsmässa lördagen den 23 april.

Konfirmander och ledare i Kverrestads kyrka
Gruppbild innan konfirmationsmässan, Foto: Stig Johansson, Smedstorp.
Konfirmander och ledare i Kverrestads kyrka.
Världsomfattande munterhet. Foto: Stig Johansson, Smedstorp

Konfirmation

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.