Sommarmorgon i Sverige i naturen.

Ovansjö-Järbo pastorat

Vill med ledorden Närvaro, Öppenhet och Hopp vara en mötesplats, växtplats och rastplats med Kristus i centrum.

Kyrkoval

Nedräkning till kyrkovalet 2021

Maggies äventyr

"Maggies äventyr": Häng med på Maggies äventyr i Kungsgården, Järbo, Åshammar och Hammarby. Maggie åker på olika äventyr som innehållet sopsortering i Kungsgården, besök i Järbo kyrka, bad i Åshammar och överraskningar i Hammarby. Ett roligt och spännande äventyr för alla barn med platser man känner igen sig i.

Nätnärvaro - för barn och ungdomar

Vi fortsätter att växa och satsar ännu mer på barn och ungdomar, nu med ökad närvaro på nätet. Följ vår Instagram för Barn och Ungdomar. Där kan du se utskick till våra grupper, pyssel, utbildning och MASSOR med skoj! namn: @ovansjojarbo

Nätnärvaro

Vi fortsätter att växa och satsar ännu mer på diakoni, nu med ökad närvaro på nätet.

Nätvandrarchatten

Här finns Kyrkans nätvandrare och vill lyssna på och prata med dig - du som är ungefär mellan 12 och 25 år. Du får prata om precis vad du behöver och vill.

Kyrkan på badet

Kom och lek, skratta och umgås med oss. OBS! Vi ansvarar inte för badsäkerheten.

Kyrkor och lokaler

Ovansjö kyrka, Ovansjö kapell, Järbo kyrka, Stensätrakyrkan, Storviks kyrka, Hammarby kapell

Underhållsmålning av Järbo kyrka

Kyrkan målades om senaste gången 2005 då kyrkan skrapades trären och målades i den ursprungliga färgsättningen. Det som sker nu är mer av en underhållsmålning som är tänkt att ske med jämna mellanrum för att hålla fasad, fönster och dörrar i gott skick.

Kontakt/Om oss

Kontaktuppgifter, personal och mer information om oss.

Prästkragar, smörblommor, klöver, blåklint

Expeditionernas öppettider i sommar

Vi hjälper gärna dig, men bara via telefon!

Nyheter från Ovansjö-Järbo pastorat, nationell nivå och Svenska kyrkans internationella arbete - ACT

Här visas alla gudstjänster, konserter och andra evenemang under de kommande veckorna. Tryck på respektive dag för att se aktuella händelser den dagen.