Ovansjö-Järbo pastorat

Vill med ledorden Närvaro, Öppenhet och Hopp vara en mötesplats, växtplats och rastplats med Kristus i centrum.

Gudstjänster, Konserter, Mötesplatser och
Verksamhet för alla!

Gudstjänster, Konserter, Mötesplatser och Verksamhet för alla!

Svenska kyrkans nutid är barnen och ungdomarna, här finns särskild plats för dig som är ung, välkommen!

Barn & Ungdom

Nya datum (fram till v. 51) För vuxna med barn, Ni kommer och går som ni vill och alla är varmt välkommen.

Öppen barnverksamhet

Ovansjö- Järbo pastorat är en del av Familjecentralen i Storvik.

Storviks familjecentral

Ovansjö- Järbo pastorat är en del av Familjecentralen i Storvik.

Nya startdatum, vecka 38!

Sjung i kör

Nya startdatum, vecka 38!

16 sep Orgelkonsert med Per Ahlman | 14 okt DIFFERENT CUPS Amanda Örtenhag, Olle Tjern, Mikaela Sunnebrandt och Jimmy Sunnebrandt | 26 nov Adventsmys, Linda Hansson med vänner | 16 dec Julenssånger med Åsa, Birgitta och Linda

Musik i vardagskväll

Vi kan hjälpa dig med att plantera blommor, byta jord,
tvätta gravstenen, tända ljus eller bara se till att graven
inte blir övervuxen av ogräs eller gräs.

Vi hjälper dig gärna att ta hand om din grav

Vi kan hjälpa dig med att plantera blommor, byta jord, tvätta gravstenen, tända ljus eller bara se till att graven inte blir övervuxen av ogräs eller gräs.

Röstande i en vallokal 2017. En mamma röstar i valbåset omgiven av tre barn.

Ställ upp i kyrkovalet

Vill du vara med och göra skillnad? Då kan uppdraget som förtroendevald i Svenska kyrkan vara något för dig! Här får du veta hur du gör för att ställa upp i kyrkovalet.

Nyheter från Ovansjö-Järbo pastorat, nationell nivå och Svenska kyrkans internationella arbete - ACT

Här visas alla gudstjänster, konserter och andra evenemang under de kommande veckorna. Tryck på respektive dag för att se aktuella händelser den dagen.