Ovansjö-Järbo pastorat

Ovansjö-Järbo pastorat Besöksadress: Ovansjövägen 232, 81240 KUNGSGÅRDEN Telefon: +46(290)37015 E-post till Ovansjö-Järbo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bröllop

Vigsel, ett minne för livet.

Äktenskapet är en av de riktigt stora förändringarna i livet och bröllopet – vigselgudstjänsten och festen efteråt – är symbolrik. Människan behöver riter för att markera de stora händelserna i livet. En kyrklig vigsel är en symbolrik gudstjänst. I Guds och alla vittnens närvaro lovar vi varandra att vårda kärleken och stå vid varandras sida livet ut.

Här kan du läsa mera om vigsel

Planerar ni att gifta er? Ring expeditionen 0290-370 15 eller fyll i önskeformuläret nedan.

Önska datum och tid för bröllop! Vi har tider på lördagar kl 11, 13 och 15 och även söndagar kl 13.30. Här kan du fylla i önskemål om dag och tid. När du skickat iväg dina önskemål kommer du att bli kontaktad av personal i församlingen för att boka in er vigsel.