Mötesplatser

Mötesplatser i många olika former för alla livets skeden.

Cafédelen på Birgittagården

Sommarstängt vecka 28-31 | Birgittagården håller sina dörrar öppna varje vardag. Hit kan du komma för att dricka en kopp kaffe, läsa dagens tidning, vila benen eller prata av dig med andra besökare.

Någon slevar upp soppa från en stor kastrull.

Sopplunch på Birgittagården i Kungsgården

Torsdagar kl. 12.00 serverar vi soppa, sallad, bröd, dryck, kaffe och fikabröd i världsklass.

En grupp människor vandrar längs en stig genom skogen.

Pilgrimsvandring

På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ. Samtidigt stillar du din nyfikenhet. Vem möter du bortom vägkröken, och inom dig?

Närbild på knoppar på en kvist.

I Själ och Hjärta

Vill Du ha tid för stillhet? Att vila och andas? Vi bjuder in till en stilla stund, där ditt inre jag, får möjlighet till återhämtning, eftertanke och påfyllnad, med hjälp av musik och stillhet. Välkommen!

Söndagsro - Meditation

Välkommen att bara vara och nå din inre ro. Du vägleds in i avslappning och sitter sedan en stund i stillhet i Järbo kyrka.

För barn, unga och familj

Barn & Ungdom

Svenska kyrkans nutid är barnen och ungdomarna, här finns särskild plats för dig som är ung, välkommen!

Ett barn visar glatt upp en bit ljusblå lera som hen jobbat med.

Öppen barnverksamhet

Här finns mötesplats för lek och samtal för vuxen med barn 0-5 år. Ingen föranmälan, ni deltar den tid som passar er under öppettiderna. Verksamheten är kostnadsfri.