Foto: Johannes Frandsen/IKON

Fira Gudstjänst!

Vi har flera olika gudstjänster varje vecka. Gudstjänsterna ser lite olika ut, precis som våra liv ofta gör. Oavsett vad livet ger dig har vi en plats för dig. Det finns också flera digitala alternativ för att fira gudstjänst hemma.

Här hittar du enkelt våra härliga gudstjänster. Varje vecka firar vi gudstjänst tillsammans och du är varmt välkommen till alla våra gudstjänster. Det spelar ingen roll om det är din första Gudstjänst eller om du vart på hundra stycken, alla är lika välkomna. Det kostar ingenting att gå på en gudstjänst, men den som vill kan lämna en frivillig gåva i form av kollekt.  Vi har flera olika gudstjänster varje vecka. Gudstjänsterna ser lite olika ut, precis som våra liv ofta gör. Oavsett vad livet ger dig har vi en plats för dig. 

Vi fortsätter att fira gudstjänst!

  • Söndagsgudstjänst och morgonmässa i Ovansjö kyrka
  • Söndagsgudstjänst Järbo kyrka
  • Morgonbön i Storviks kyrka.

Med omställningen att…
- 8 personer kommer samlas per tillfälle.
- De 8 som medverkar kommer i förväg att tillfrågas om att vara med. (Gäller inte Morgonbön i Storviks kyrka, då behövs ingen anmälan).
- Hur blir jag tillfrågad? Du kan få en förfrågan eller anmäla intresse att vara med. För att anmäla dig kontakta Carin Zetterberg, kyrkoherde. 
E-post: carin.zetterberg@svenskakyrkan.se 
SMS: 072-506 78 33

Våra gudstjänster

Ovansjö kyrka 

  • Varje tisdag kl. 8.30-9.00 Morgonmässa.
  • Varje söndag kl. 11.00-12.00 Gudstjänst eller Högmässa.

Storviks kyrka 

  • Morgonbön kl. 9 varje onsdag. Ingen anmälan behövs (max 8 personer).

Stensätrakyrkan

  • Tillfälligt uppehåll.

Järbo kyrka 

  • Varje söndag kl. 16.00-17.00 Gudstjänst eller Mässa.

Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora är en gudstjänst anpassad framförallt för barn och familjer, men alla är alltid välkommen till alla våra gudstjänster. Information om plats och tid kommer på vår hemsida, Facebook och i DinLokaltidning

Med reservation för eventuella ändringar/tillägg.