Gudstjänst

Gudstjänstinformation, andakter och bön.

Här hittar du alla våra gudstjänster. Varje vecka firar vi gudstjänst tillsammans och du är varmt välkommen till alla våra gudstjänster. Det spelar ingen roll om det är din första Gudstjänst eller om du vart på hundra stycken, alla är lika välkomna. Det kostar ingenting att gå på en gudstjänst, men den som vill kan lämna en frivillig gåva i form av kollekt. Gudstjänsterna ser lite olika ut, precis som våra liv ofta gör. Oavsett vad livet ger dig har vi en plats för dig.

Sinnesrogudstjänst

13 april: Inställt p.g.a. sjukdom!

Gudstjänstinformation

Här kan du läsa mer om våra gudstjänster. Information om kommande söndag, Bibeltexter och information för kyrkoåret.

Bakom ett bord med kaffekopp och tända ljus sitter en person i soffan och läser i Bibeln

Tid med Gud hemma

Vill du stilla dig en stund inför Gud? Du kan be och hålla din egen andakt eller meditation där du är. Eller fira en enkel gudstjänst hemma hos dig. Via nätet kan du också ta del av gudstjänster och andakter.

Knäppta händer med grönmålade naglar.

Fira en enkel gudstjänst hemma

Om du inte kan eller vill fira gudstjänst i kyrkan, kan du fira en gudstjänst hemma. Det blir inte samma sak, men det blir bra.

Gudstjänst

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. Alla är välkomna att vara med: unga och gamla, den som är van gudstjänstfirare och den som är ovan.

Närbild på en kaffekopp som hålls mellan två händer, och två samtalande människor i bakgrunden.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Robin hade som vanlig slagit sig ner i soffan hos den gamla kvinnan. Astrid hette hon. De hade kommit nära varandra sedan den dag hon första gången bjöd in honom på kaffe. Läs Tankar inför helgen med prästen Charlotte Frycklund.