Meny

Kom och fira Gudstjänst!

Vi har flera olika gudstjänster varje vecka. Gudstjänsterna ser lite olika ut, precis som våra liv ofta gör. Oavsett vad livet ger dig har vi en plats för dig. 

Här hittar du enkelt våra härliga gudstjänster. Varje vecka firar vi gudstjänst tillsammans och du är varmt välkommen till alla våra gudstjänster. Det spelar ingen roll om det är din första Gudstjänst eller om du vart på hundra stycken, alla är lika välkomna. Det kostar ingenting att gå på en gudstjänst, men den som vill kan lämna en frivillig gåva i form av kollekt.  Vi har flera olika gudstjänster varje vecka. Gudstjänsterna ser lite olika ut, precis som våra liv ofta gör. Oavsett vad livet ger dig har vi en plats för dig. 

Ovansjö kyrka 

  • Varje tisdag kl. 8.30-9.00 Morgonmässa
  • Varje söndag kl. 11.00-12.00 Gudstjänst eller Högmässa. Gudstjänsten tar ca en timme och Högmässan är ca en kvart längre. Jämna veckor firar vi Gudstjänst, ojämna veckor Högmässa.

Storviks kyrka 

  • Varje torsdag kl. 19.30-20.00 Lekmannaledd Gudstjänst. Gudstjänsten är i samband med en av våra ungdomsgrupper, så massor av härliga ungdomar firar gudstjänst! 

Stensätrakyrkan

  • Jämna veckor, onsdagar kl. 18.00-18.30 Veckomässa 

Järbo kyrka 

  • Varje söndag kl. 16.00-17.00 Gudstjänst eller Mässa. Jämna veckor firar vi mässa och ojämna veckor gudstjänst. 

Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora är en gudstjänst anpassad framförallt för barn och familjer, men alla är alltid välkommen till alla våra gudstjänster. Information om plats och tid kommer på vår hemsida, Facebook och i DinLokaltidning

Med reservation för eventuella ändringar/tillägg.