Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Dop, konfirmation, bröllop och begravning

Dop

Dopgudstjänsten är en glädjens och livets fest! Här kan du läsa mer om dopet, och önska tid och plats för ett dop.

Dop, mer information och bokning av dop

Konfirmation

Välkommen att bli konfirmand! Vad är viktigt för dig? Vad tänker du på? Vem bryr sig? Vem kan jag lita på? Tillsammans med dig funderar vi över dessa och andra frågor under din konfirmationstid. Du är välkommen vare sig du tror eller tvivlar. Tillsammans med andra får du upptäcka och uppleva, lära och leka. Sandvikens pastorat och Ovansjö-Järbo pastorat samarbetar för att kunna ge dig så bra konfirmationstid som möjligt. Det kostar ingenting att konfirmeras. Är du inte döpt kommer det att ske innan du konfirmeras.

Konfirmation, mer information och anmälan

Bröllop

Äktenskapet är en av de riktigt stora förändringarna i livet och bröllopet – vigselgudstjänsten och festen efteråt – är symbolrik. Människan behöver riter för att markera de stora händelserna i livet. En kyrklig vigsel är en symbolrik gudstjänst. I Guds och alla vittnens närvaro lovar vi varandra att vårda kärleken och stå vid varandras sida livet ut. Planerar ni att gifta er? Ring expeditionen 0290-370 15 eller fyll i "Önskeformuläret" nedan.

Bröllop, information och bokning

Begravning

En begravningsceremoni, som leds av en präst i en kyrka eller ett kapell, kallas för en begravningsgudstjänst. I begravningsgudstjänsten överlämnar vi den döde till Gud.

Begravning, mer information