Other languages with Google Translate

Välkommen att bli konfirmand!

Du är inte ensam om att fundera över livet

Vad är viktigt för dig? Vad tänker du på? Vem bryr sig? Vem kan jag lita på?
Tillsammans med dig funderar vi över dessa och andra frågor under din konfirmationstid. Du är välkommen vare sig du tror eller tvivlar. Tillsammans med andra får du upptäcka och uppleva, lära och leka.

Sandvikens pastorat och Ovansjö-Järbo pastorat samarbetar för att kunna ge dig så bra konfirmationstid som möjligt. Det kostar ingenting att konfirmeras. Är du inte döpt kommer det att ske innan du konfirmeras.

Konfirmandkontakt:

Ovansjö-Järbo pastorat:
Anette Sikström
e-post anette.sikstrom@svenskakyrkan.se
telefon 072- 506 78 28

Sandvikens pastorat:
Mail: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se

Vi har tre olika grupper: Äventyrskonfirmation, Månadskonfirmation och lägerkonfirmation. Vilken blir din grupp?

Äventyrskonfirmander

Vill du ha en längre lägerupplevelse och utmana dig själv i höghöjdsbanor, vandringar och djupa samtal om livet och tro? Välkommen att bli Äventyrskonfirmand! Här ryms allt mellan himmel och jord!
Den första advent 2018 börjar vi med gemensam gudstjänst och sedan ses vi ungefär en gång i månaden under vårterminen. I slutet av sommaren har vi vårt stora läger och har konfirmationsgudstjänst innan skolan börjar.
Konfirmationsgudstjänsten äger rum den 9 augusti 2020 i Ovansjö kyrka.

Kontakt: Anette Sikström
sms: 072-506 78 28
e-post: anette.sikstrom@svenskakyrkan.se
Anmälan Äventyrskonfirmation

Konfirmation med studieresa till Italien

Konfirmationstiden handlar om livet och det som är viktigt för just dig och ditt liv. Vill du dessutom uppleva en resa tillsammans med andra ungdomar så är denna grupp perfekt för dig!

Vi träffas i Björksätra kyrka varannan onsdag mellan kl. 16-18.30. Då samtalar vi om och upptäcker den kristna tron, leker, skapar och firar mässa/andakt tillsammans. Vi börjar även hösten med ett läger tillsammans på vår stiftsgård i Undersvik den 4-6 oktober 2019
Den 29/4-3/5, 2020 åker vi till Assisi i vackra Italien där vi får vandra i Fransiskus fotspår och arbeta med konfirmationsgudstjänsten som sker i Sandvikens kyrka,
lördag den 9/5-20 kl. 11

Start: 8/9 kl. 11-13 i
Björksätra kyrka. Vi börjar med gudstjänst, fika och information.
kontakt: Camilla Andersson, församlingspedagog
e-post: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se
anmälan: www.svenskakyrkan.se/sandviken/konfirmation
eller ring och anmäl dig!

Lägerkonfirmander

Vi vet att ditt liv kan vara fullt av läxor, träningar och annat som rör dig. Då är
Lägerkonfirmanderna något just för dig. Vi börjar hösten med ett läger tillsammans på vår stiftsgård i Undersvik den 4-6 oktober 2019. Under höstlovet så träffas vi sedan dagtid i Österfärnebo-Årsunda kyrka. Vi firar gudstjänst, äter, leker, skapar och samtalar om den kristna tron och det som är viktigt för dig och ditt liv.
konfirmationsgudstjänsten sker i Österfärnebo kyrka, söndag 1/12-2019 kl. 11 (1:a advent).
start: 8/9 kl. 16-18 i Österfärnebo kyrka.
Vi börjar med gudstjänst, fika och information.
kontakt och anmälan
e-post: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se
anmälan: www.svenskakyrkan.se/sandviken/konfirmation
eller ring och anmäl dig!

Ovansjö Järbo pastorat + Sandvikens pastorat = sant

Konfirmandkontakt:
Ovansjö-Järbo pastorat Anette Sikström
e-post anette.sikstrom@svenskakyrkan.se
telefon 072- 506 78 28

Sandvikens pastorat:
Mail: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se

Här kan du läsa mera om konfirmation