Konfirmation

Du är inte ensam att fundera över livet! Vad är viktigt för dig? Vad tänker du på? Vem bryr sig? Tillsammans med dig funderar vi över dessa och andra frågor under din konfirmationstid. Du är välkommen vare sig du tror eller tvivlar. Tillsammans med andra får du upptäcka och uppleva, lära och leka.

Du är inte ensam om att fundera över livet

Vad är viktigt för dig? Vad tänker du på? Vem bryr sig? Vem kan jag lita på?

Sandvikens pastorat och Ovansjö-Järbo pastorat samarbetar för att kunna ge dig så bra konfirmationstid som möjligt. Det kostar ingenting att konfirmeras. Är du inte döpt kommer det att ske innan du konfirmeras.

Vi har fem olika grupper: Upplevelsekonfirmation, Gamingkonfirmation, Speedkonfirmation och Konfirmation med studieresa till Göteborg eller Italien. Vilken blir din grupp?

Konfirmationsgrupper 2020-2021:

Upplevelsekonfirmander

Är du sugen på att utmana dig själv?

Tillsammans med gamla som nya vänner så upptäcker vi, och samtalar om livet och den kristna tron. Här finns plats för allt mellan himmel och jord!

5 dagträffar i Järbo under höstterminen och vårterminen
5 daglägerdagar i Järbo eller Kungsgården vecka 26 och
5 lägerdagar med övernattning vecka 27 i Sverige på sommarlovet.
Konfirmationsgudstjänsten sker i Järbo kyrka, söndag 4 juli 2021, 16.00

Start: 4 oktober
10.00 Järbo kyrka

Kontakt: Mattias Larsson
sms: 072-506 78 22
e-post: mattias.larsson@svenskakyrkan.se

Gamingkonfirmander

För dig som gillar den digitala världen

Tillbringar du mycket av din tid vid datorn? Eller bara tycker om att spela ibland? Tillsammans med gamla som nya vänner upptäcker vi hur tro och liv kan hänga ihop med de spel vi har erfarenheter av. Här får du vara precis som du är, IRL.

Vi ses varannan tisdag, ojämna veckor 16.30–18.30 i Storvik. Vid några tillfällen under året
kommer vi ha övernattning då vi sätter upp ett Lan och ger gott om tid för gaming, även brädspel. Till sommaren 2021 åker vi på en resa till något större Lan-konvent i Sverige.
Konfirmationsgudstjänsten sker i Storvik kyrka, söndag 23 maj, 14.00

Start: 6 oktober
16.30 i Storviks kyrka

Kontakt: Mattias Larsson
SMS: 072-506 78 22
E-post: mattias.larsson@svenskakyrkan.se
Anmälnan

Konfirmation med studieresa till Göteborg eller Italien

Konfirmationstiden handlar om livet och det som är viktigt för just dig och ditt liv.

Vill du dessutom uppleva en resa
tillsammans med andra ungdomar så välj någon av de här grupperna!

Studieresa till Italien
Vi ses varannan onsdag 16.00 i Björksätra kyrka. Läger på hemmaplan den 10-11 oktober med välkomstgudstjänst 11.00 i Björksätra kyrka.
Resa till Italien: 21-24 april.
Konfirmation sker den 22 maj i Björksätra kyrka

Start 30 september
16.00 i Björksätra kyrka

Studieresa till Göteborg
Vi ses varannan tisdag 16.00 på Sigridsgården. Läger på hemmaplan den 24-25 oktober med välkomstgudstjänst 11.00 i Sandvikens kyrka.
Resa till Göteborg: 12-16 maj.
Konfirmation sker den 29 maj i Sandvikens kyrka

Start 29 september
16.00 på Sigridsgården

Kontakt: Camilla Andersson, församlingspedagog
e-post: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se
anmälan: www.svenskakyrkan.se/sandviken/konfirmation
eller ring och anmäl dig!

Speedfirmander

För dig som vill konfirmeras på kortare tid med konfirmation redan i februari.

Vi startar med en helg i oktober och fortsätter med ett läger tillsammans i Sandviken den 24-25 oktober. Under höstlovet så träffas vi sedan dagtid i Österfärnebo kyrka. Sen ses vi en gång i månaden innan det andra lägret den
19-21 februari.
Konfirmation sker i Österfärnebo kyrka, söndag 28 februari, 11.00

Start: 3-4 oktober
Österfärnebo kyrka

Kontakt: Camilla Andersson, församlingspedagog
e-post: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se
anmälan: www.svenskakyrkan.se/sandviken/konfirmation
eller ring och anmäl dig!

Ovansjö Järbo pastorat + Sandvikens pastorat = sant

Konfirmandkontakt Ovansjö-Järbo pastorat:
Mattias Larsson
e-post mattias.larsson@svenskakyrkan.se
telefon 072- 506 78 22

Sandvikens pastorat:
Camilla Andersson, församlingspedagog
Mail: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se

Här kan du läsa mera om konfirmation