Other languages with Google Translate

Välkommen att bli konfirmand!

Du är inte ensam om att fundera över livet

Vad är viktigt för dig? Vad tänker du på? Vem bryr sig? Vem kan jag lita på?
Tillsammans med dig funderar vi över dessa och andra frågor under din konfirmationstid. Du är välkommen vare sig du tror eller tvivlar. Tillsammans med andra får du upptäcka och uppleva, lära och leka.

Sandvikens pastorat och Ovansjö-Järbo pastorat samarbetar för att kunna ge dig så bra konfirmationstid som möjligt. Det kostar ingenting att konfirmeras. Är du inte döpt kommer det att ske innan du konfirmeras.

Vi har fyra olika grupper: Äventyrskonfirmation, Veckokonfirmation, Månadskonfirmation och Lägerkonfirmation. Vilken blir din grupp?

Äventyrskonfirmander

Vill du ha en längre lägerupplevelse och utmana dig själv i höghöjdsbanor, vandringar och djupa samtal om livet och tro? Välkommen att bli Äventyrskonfirmand! Här ryms allt mellan himmel och jord!
Den 5 oktober 2019 kl. 10.00 startar vi i Storviks kyrka. Vi kommer sedan träffas ett par helger under hösten och våren för att sedan undet v 26-27 träffas varje dag samt under några av de dagarna åka på en äventyrsresa till Åre.
Konfirmationsgudstjänsten äger rum den 5 juli 2020 i Ovansjö kyrka.

Kontakt: Mattias Larsson
sms: 072-506 78 22
e-post: mattias.larsson@svenskakyrkan.se
Anmälan Äventyrskonfirmation

Veckokonfirmander

Vill du träffas regelbundet på hemmaplan och få in konfirmationen i en skön vardagsrutin. Fokusera på bra samtal om tro och livet, blandat med enkla aktiviterer. Då passar veckogruppen dig!
Vi ses i Storviks kyrkan på tisdagar kl. 17.00-19.00 med start den 3 december 2019. Under våren kommer vi utöver tisdagarna träffas någon helg.
Konfirmationsgudstjänsten äger rum den 31 maj (Pingstdagen) 2020 i Storviks kyrka.

Kontakt: Mattias Larsson
SMS: 072-506 78 22
E-post: mattias.larsson@svenskakyrkan.se
Anmälnan Veckokonfirmation

Konfirmation med studieresa till Italien

Konfirmationstiden handlar om livet och det som är viktigt för just dig och ditt liv. Vill du dessutom uppleva en resa tillsammans med andra ungdomar så är denna grupp perfekt för dig!

Vi träffas i Björksätra kyrka varannan onsdag mellan kl. 16-18.30. Då samtalar vi om och upptäcker den kristna tron, leker, skapar och firar mässa/andakt tillsammans. Vi börjar även hösten med ett läger tillsammans på vår stiftsgård i Undersvik den 4-6 oktober 2019
Den 28/4-2/5, 2020 åker vi till Assisi i vackra Italien där vi får vandra i Fransiskus fotspår och arbeta med konfirmationsgudstjänsten som sker i Sandvikens kyrka,
lördag den 16 maj 2020 kl. 11.00

Start: 8/9 kl. 11-13 i Björksätra kyrka. Vi börjar med gudstjänst, fika och information.
kontakt: Camilla Andersson, församlingspedagog
e-post: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se
anmälan: www.svenskakyrkan.se/sandviken/konfirmation
eller ring och anmäl dig!

Lägerkonfirmander

Vi vet att ditt liv kan vara fullt av läxor, träningar och annat som rör dig. Då är
Lägerkonfirmanderna något just för dig. Vi börjar hösten med ett läger tillsammans på vår stiftsgård i Undersvik den 4-6 oktober 2019. Under höstlovet så träffas vi sedan dagtid i Österfärnebo-Årsunda kyrka. Vi firar gudstjänst, äter, leker, skapar och samtalar om den kristna tron och det som är viktigt för dig och ditt liv.
konfirmationsgudstjänsten sker i Österfärnebo kyrka, söndag 1/12-2019 kl. 11 (1:a advent).
start: 8/9 kl. 16-18 i Österfärnebo kyrka.
Vi börjar med gudstjänst, fika och information.
kontakt och anmälan
Camilla Andersson, församlingspedagog
e-post: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se
anmälan: www.svenskakyrkan.se/sandviken/konfirmation
eller ring och anmäl dig!

Ovansjö Järbo pastorat + Sandvikens pastorat = sant

Konfirmandkontakt Ovansjö-Järbo pastorat:
Mattias Larsson
e-post mattias.larsson@svenskakyrkan.se
telefon 072- 506 78 22

Sandvikens pastorat:
Camilla Andersson, församlingspedagog
Mail: camilla.w.andersson@svenskakyrkan.se

Här kan du läsa mera om konfirmation