Prata med oss

Kontakt

Ovansjö-Järbo pastorat Besöks- och postadress: Ovansjövägen 232, 81240 KUNGSGÅRDEN Telefon: +46(290)37015 E-post till Ovansjö-Järbo pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation

Välkommen att bli konfirmand!

Du är inte ensam om att fundera över livet.

Vad är viktigt för dig? Vad tänker du på? Vem bryr sig? Vem kan jag lita på?
Tillsammans med dig funderar vi över dessa och andra frågor under din konfirmationstid. Du är välkommen vare sig du tror eller tvivlar. Tillsammans med andra får du upptäcka och uppleva, lära och leka.

Sommarlägergrupp
Upptaksmöte första advent kl 16 i Storviks kyrka.

Vi träffas vid några tillfällen under vårterminen i Stensätrakyrkan för att bland annat lära känna varandra och fira gudstjänster tillsammans. Under slutet av sommarlovet, v.31- v.32, åker vi efter några dagar på hemmaplan på ett längre läger med en resa till Krakow i Polen. 
Konfirmation: 12 augusti 2018 i Ovansjö kyrka

Du kan anmäla dig i formuläret längst ned på sidan. Sandvikens pastorat och Ovansjö-Järbo pastorat samarbetar för att kunna ge dig så bra konfirmationstid som möjligt. Det kostar ingenting att konfirmeras. Är du inte döpt kommer det att ske innan du konfirmeras.

Veckogrupp
Träffas i Storviks kyrka en gång i veckan. Veckogruppen kommer förutom träffar varje vecka under skolterminerna att åka på två läger.
Konfirmation: 1 april 2018 i Ovansjö kyrka

Månadsgrupp
Träffas alla en söndag i månaden samt i mindre basgrupper en tisdagskväll i Björksätrakyrkan. Vi kommer att ha två läger under året. 
Konfirmation: 19 och 20 maj 2018 i Sandvikens kyrka

Konfirmandkontakt: Therese Brandt, församlingspedagog, via e-post Therese Brandt eller telefon 072- 506 78 22

Här kan du läsa mera om konfirmation

 

Formulär