Påsk, Påskdag

Välkommen till Svenska kyrkan i Hörnefors. Våra kyrkor och mötesplatser är öppna för alla och ger plats för glädje, ro, gemenskap, och stöd när livet brister.

Pandemiinformation

Tillsvidare hålls inga vanliga gudstjänster på söndagar men kyrkan är öppen mellan klockan 11.00 och 12.00 för andakt, bön och samtal. Välkommen att sitta ner en stund.

Öppen kyrka varje söndag

Expeditionens öppettider

Hörnefors församlings expedition är tillsvidare stängd för besök men vi hjälper dig med alla ärenden på telefon eller via e-post. Expeditionen har följande telefontider: Tisdag 10.00-12.00, onsdag 10.00-12.00 och torsdag 13.00–15.00. All information om expeditionen hittar du här.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Kyrkan Play - video från Hörefors församling

Nyheter från församlingen