Kontakt

Hörnefors församling Besöksadress: KYRKVÄGEN 3, 90531 HÖRNEFORS Telefon: +46(930)39930 E-post till Hörnefors församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till allt som händer i Svenska kyrkan i Hörnefors.

Avgiften betalas med kontanter eller Swish.

Kvinnofrukost

I EFS-kapellet, Sörmjöle träffas vi för kvinnofrukost den 25 november kl 09.00. Vi äter frukostbuffé och binder kransar med Bitte Nilsson. Kostnad 100 kr inklusive material. Tag med egna handskar och sekatör. Anmälan senast 23 november till ingela.m.eriksson@svenskakyrkan.se eller 0930-399 35. Avgiften betalas med kontanter eller Swish.

Nu har det blivit dags att anmäla sig till 2018:års konfirmation i Hörnefors. Häng med på läger och lär känna nya kompisar samtidigt som du får en möjlighet att fundera över de stora frågorna i livet.

Konfa - när livet är som viktigast!

Att sjunga tillsammans med andra är härligt. I den här kören för daglediga är alla välkomna, oavsett tidigare körvana.

Sång till hälsa

Gillar du att sjunga och går i årskurs 2-4? Kom och var med i barnkören GospelKids.

GospelKids

Expeditionens öppettider

Hörnefors församlings expedition har öppet: tisdag och onsdag: 10.00-12.00 samt torsdag 13.00-15.00. Personalens kontaktuppgifter och direktnummer hittar du här.

Har du sett något som är trasigt?

FELANMÄLAN Församlingen har många lokaler och ytor att hålla reda på. Därför är det inte säker att vi alltid upptäcker om något gått sönder eller inte fungerar. Hjälp oss genom att klicka här och göra en felanmälan. Då lovar vi att vi ska rätta till felet så snart som möjligt.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS