GospelKids

Gillar du att sjunga och går i förskoleklass till årskurs 2? Kom och var med i barnkören GospelKids.

Man blir glad av musik och i GospelKids finns det massor av plats för glädje. Vi sjunger glada och medryckande sånger, ofta med rörelser. Tillsammans är vi Hörnefors gladaste barnkör.

Att vara med i GospelKids är helt gratis.

Under hösten 2020 kommer kören att ha en kortare termin med start 17 september och förhoppningsvis en uppsjungning för föräldrar på FN-dagen 24 oktober. Pågrund av rådande restriktioner kommer kören i höst inte att medverka vid några gudstjänster.

För vem

Alla barn som går i förskoleklass till åk 2.

När och var

församlingsgården, torsdagar 14.30 - 15.10

Höstterminen 2020 startar 17 september

Visst vill du vara med? Anmäl dig via formuläret längre ner på sidan.

Körledare

Christina Isacson

Anmälan till barnkören

Anmäl dig helst före första övningen för terminen, men vi tar också emot nya barn löpande i mån av plats.

Fyll i formuläret nedan och tryck på skicka, vi kommer att återkoppla till dig om det finns plats så snart vi bara kan.

Svenska kyrkan/Hörnefors församling behandlar personuppgifterna enligt reglerna i GDPR. Uppgifterna lagras så länge de behövs för deltagande i gruppen eller uppföljning av den. Personuppgifter kan delas med tredje part i de fall det är nödvändigt för att genomföra den aktuella gruppens verksamhet.

Mer om hur Hörnefors behandlar dina personuppgifter kan du läsa här >>