Församlingsgården exteriör vintertid 2017.

Församlingsgården

Precis bredvid kyrkan ligger församlingsgården. Här ryms allt från barnverksamhet till pensionärsträffar, bröllopsfester och minnesstunder.

Församlingsgården är kanske inte en lika slående byggnad som kyrkan bredvid men innanför dörrarna bjuds på massor av plats för alla delar av församlingens liv. Här ryms mycket av vår verksamhet och vi hyr även ut lokalen till föreningar och privatpersoner.

I församlingslokalen finns bland annat en större och en mindre samlingslokal, ett stort kök och lokaler för barn- och ungdomsverksamhet.

Håll festen eller minnesstunden här

Som medlem i Svenska kyrkan får du låna församlingsgården kostnadsfritt i samband med dop, vigsel och begravning. Men även vid andra tillfällen går det bra att boka lokalen. Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här nedanför så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Församlingsgården är, liksom våra andra lokaler, en alkohol- och drogfri plats.

Priser för lokalbokning

Stora eller lilla salen eller barnlokalen:
En timme: 80 kr
4 timmar: 150 kr
8 timmar: 300 kr

Kök per tillfälle: 350 kr

Hela församlingsgården (barnlokaler, kök, stora och lilla salen)
1250 kr per tillfälle

Kyrkorådets ordförande samt kyrkoherden beslutar vem som får hyra församlingens lokaler, detta via ett delegationsbeslut i kyrkofullmäktige.

 

 

Vill du hyra en lokal?

Gör en bokningsförfrågan här.

Med det här formuläret kan du göra en bokningsförfrågan. Vi kan inte lova att lokalen är tillgänglig på önskat datum och du förbinder dig inte heller att faktiskt boka lokalen.