Other languages with Google Translate

Kontakt

Gudmundrå församling Besöksadress: Jättestagatan 13, 87230 Kramfors Postadress: Jättestagatan 13, 87234 KRAMFORS Telefon: +46(612)771380 E-post till Gudmundrå församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gudmundrå församling

Välkommen till en öppen gemenskap i kärlekens och försoningens tecken, där vi får möta Gud och varandra i gudstjänster och olika verksamheter.

Viktigt meddelande

Gudmundrå församling ingår sedan 1 jan 2018 i nya Kramfors pastorat. Församlingens hemsida uppdateras sporadiskt, för mer aktuell information besök istället pastoratets hemsida: www.svenskakyrkan.se/kramfors (obs! under uppbyggnad). Vi arbetar med att så snart som möjligt ha en komplett hemsida och ber om förståelse under denna övergångsprocess.