Gudmundrå församling

Kontakt

Gudmundrå församling Besöksadress: Jättestagatan 13, 87234 KRAMFORS Telefon: +46(612)771380 E-post till Gudmundrå församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gudmundrå församling

Välkommen till en öppen gemenskap i kärlekens och försoningens tecken, där vi får möta Gud och varandra i gudstjänster och olika verksamheter.

Välkommen att fira gudstjänst i församlingen i sommar, i Gudmundrå kyrka och ute i det fria.

Sommarens gudstjänster

Vår populära konsertserie återvänder med sju konserter i sommar. Välkommen till Kramfors kapell och till dessa konserter med fantastisk musik!

Musik i sommarkväll

Kramfors pastorat bildas 2018 och vi söker nu flera nya medarbetare. Kom och bygga vidare med oss och var med i formandet av en betydelsefull och levande kyrka. Du behövs!

Kramfors pastorat - lediga tjänster

Ibland känns livet svårt, då kan det vara skönt att få prata med någon som lyssnar. Församlingen kan erbjuda samtal med präst eller diakon.

Någon att prata med?

Svenska kyrkans familjerådgivning i Härnösands stift är till för er som behöver hjälp med era relationer på ett eller annat sätt.

Familjerådgivning