Gudmundrå församling

Kontakt

Gudmundrå församling Besöksadress: Jättestagatan 13, 87230 Kramfors Telefon: +46(612)771380 E-post till Gudmundrå församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gudmundrå församling

Välkommen till en öppen gemenskap i kärlekens och försoningens tecken, där vi får möta Gud och varandra i gudstjänster och olika verksamheter.

I varje församling som ingår i ett pastorat ska det finns ett församlingsråd. Kyrkofullmäktige väljer ledamöter men alla medlemmar i församlingen fyllda 16 år har rätt att nominera kandidater vid ett s.k. nomineringsmöte.

Nomineringsmöte till församlingsråd

De första träffarna har varit men det går fortfarande att ”hoppa på”.

Nu har årets konfirmandgrupp startat

De första träffarna har varit men det går fortfarande att ”hoppa på”.

Du som vill sjunga, du som vill lära dig sjunga, du som vill få nya vänner - kom och var med!

Ny ungdomskör startas

Kramfors pastorat bildas 2018 och vi söker nu flera nya medarbetare. Kom och bygga vidare med oss och var med i formandet av en betydelsefull och levande kyrka. Du behövs!

Kramfors pastorat - lediga tjänster

Ibland känns livet svårt, då kan det vara skönt att få prata med någon som lyssnar. Församlingen kan erbjuda samtal med präst eller diakon.

Någon att prata med?

Familjerådgivning

Svenska kyrkan erbjuder familjerådgivning till par, familjer och individer med relationsproblem.