Gudmundrå församling

Kontakt

Gudmundrå församling Besöksadress: Jättestagatan 13, 87230 Kramfors Telefon: +46(612)771380 E-post till Gudmundrå församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gudmundrå församling

Välkommen till en öppen gemenskap i kärlekens och försoningens tecken, där vi får möta Gud och varandra i gudstjänster och olika verksamheter.

Böneveckan för kristen enhet är världens största ekumeniska manifestation som genomförs samtidigt i cirka 75 länder. Den infaller varje år i slutet av januari. I församlingen arrangeras ett antal bönestunder nu under denna vecka, 15-21 jan.

Ekumeniska böneveckan

Nu startar vi med glädje upp vår ordinarie verksamhet igen efter juluppehåll. Välkommen till våra grupper och samlingar, alla får vara med!

Välkommen till en ny termin!

Ibland känns livet svårt, då kan det vara skönt att få prata med någon som lyssnar. Församlingen kan erbjuda samtal med präst eller diakon.

Någon att prata med?

Svenska kyrkan erbjuder familjerådgivning till par, familjer och individer med relationsproblem.

Familjerådgivning