Glada människor umgås och samtalar
Foto: Johannes Frandsen/Ikon, Jessica Segerberg, Kristin Lidell/Ikon

Gemenskapsträffar

I kyrkan gillar vi att träffas och tycker att gemenskapen är betydelsefull och viktig. Den värme och omsorg som skapas när personer får chansen att mötas, umgås och samtala kan göra stor skillnad i våra liv. Därför ordnar vi ett antal vardagsträffar i olika former och hoppas kunna bidra med mötesplatser där detta kan ske.

Händer som håller i en öppen bok, leende kvinna håller upp stickning, målarpenslar i ställ med staffli i bakgrunden

Stick & sjung

Välkommen till en stunds kreativ gemenskap där vi får utrymme för eftertanke och samtal under det att vi handarbetar, målar, högläser, sjunger och fikar tillsammans.

Stickcafé

På måndagar mellan kl 13-15 träffas vi för stickcafé i Vibyggerå församlingshem. Ta med ditt handarbete och njut av en kopp kaffe tillsammans med kreativa personer.

Någon slevar upp soppa från en stor kastrull.

Sopplunch

En stunds lunchgemenskap kring måltidsbordet, tisdagar 12:00-13:00 på Gudmundrå församlingsgård. Självkostnadspris, alla välkomna.

Koncentrerade bingospelare i Ytterlännäs sockenstuga under ett café Livslust

Café Livslust

Tisdagar udda veckor, 16 jan-4 jun, kl.12-14, Ytterlännäs sockenstuga. Öppen gemenskap för alla som har möjlighet att träffas på dagtid. Under Café Livslust samtalar vi om aktuella ämnen, bjuder in gäster och har olika aktiviteter.

TisdagsTräff

Vårens träffar; 20 feb, 12 mar & 9 apr kl. 14:00. En eftermiddag i Kramfors med god gemenskap, underhållning och andakt, gofika (till självkostnadspris) och lotteri. Alla pengarna går till välgörande ändamål. Träffarna äger rum växelvis på Kaptenen och Gudmundrå församlingsgård.

Närbild av målarpenslar på en palett fylld av torkad färg.

Öppen ateljé

NORDINGRÅ. På tisdagar mellan kl 18:00-21:00 "skapar" vi i Nordingrås sockenstuga, på övervåningen. Här kan du tillsammans med andra känna gemenskap i ditt skapande, i de tekniker du själv har intresse av. Som grupp eller enskilt. Bara fantasin sätter gränser.

Andakt på Nybo

NYBO SÄRSKILT BOENDE. Torsdagar udda v, 11:00. Andakt med musik på Nybo i Nyland. Ett fint tillfälle för församlingsbor att träffas.

Några äldre personer sitter och skrattar tillsammans vid ett bord.

Tillsammans

Varje torsdag, 1 feb-25 apr, 13:00-15:00, Nordingrå sockenstuga. Tillsammans är en träffpunkt i Sockenstugan för alla daglediga. Vi lyssnar på inbjuden gäst, fikar tillsammans och får tid att umgås med varandra.

Fler tillfällen för gemenskap