Foto: Alex & Martin/IKON

Svenska kyrkan har en plats för dig som är ung!

Nedan kan du se/läsa mer om vilka ungdomsgrupper/träffar som erbjuds. Välkommen att vara med!

Konfirmation

Här får du chansen att under ett läsår fundera på de viktiga frågorna i livet, tillsammans med andra jämnåriga! Läs mer om konfirmation och vad som händer under året fram till konfirmationshögtiden. Konfirmation är bekräftelse av dopet. Vanligast är att göra detta när man går i åk 8 men det finns även möjlighet senare i livet.

Ung ledare

Har du konfirmerat dig? Och vill fortsätta vara med? Vi har alltid behov av unga ledare i vår konfirmandverksamhet. Kom med i gänget du också! Du får nyttiga utbildningar, spännande lägerhelger och många härliga vänner. Klicka här för att läsa mer!

Kyrkans Unga har sminkkväll i Ytterlännäs sockenstuga

Kyrkans Unga

YTTERLÄNNÄS SOCKENTUGA. KU - Kyrkans Unga i Ytterlännäs riktar sig till dig som går i årskurs 9 och uppåt. Gruppen träffas varannan onsdag (udda veckor). Kom och var med, det blir kul!