Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ungdom

Svenska kyrkan har en plats för dig som är ung!

Konfirmation

Här får du chansen att under ett läsår fundera på de viktiga frågorna i livet, tillsammans med andra jämnåriga! Läs mer om konfirmation och vad som händer under året fram till konfirmationshögtiden. Konfirmation innebär bekräftelse av sitt dop. Vanligast är att göra detta när man går i åk 8 men det finns även möjlighet senare i livet.

Ung ledare

Har du konfirmerat dig? Och vill fortsätta vara med? Vi har alltid behov av unga ledare i vår konfirmandverksamhet. Kom med i gänget du också! Du får nyttiga utbildningar, spännande lägerhelger och många härliga vänner. Klicka här för att läsa mer!

Kyrkans Unga har sminkkväll i Ytterlännäs sockenstuga

Kyrkans Unga

YTTERLÄNNÄS SOCKENTUGA. KU - Kyrkans Unga i Ytterlännäs riktar sig till dig som går i årskurs 9 och uppåt. Gruppen träffas varannan onsdag (udda veckor). Kom och var med, det blir kul!

Leende församlingspedagog med sin hund på en vintrig gångväg

Promenad med pratstund

Ibland kan det kännas bra att få lätta på hjärtat och prata av sig lite. Församlingspedagog Karin och hunden Bella följer gärna dig som är mellan 14 och 19 år på en promenad och lyssnar till det du vill berätta eller prata om. Allt som sägs stannar mellan er.