Foto: Ingalill Wennstig, Michael Engman, Linus Ottosson

Kramfors pastorat

Tio församlingar i hjärtat av Höga Kusten. Bjärtrå, Dal, Gudmundrå, Nora-Skog, Nordingrå, Styrnäs, Torsåker, Ullånger, Vibyggerå & Ytterlännäs.

Allhelgona på kyrkogård i Solna. Gravar och tända ljus bland gravstenar.

Allhelgona i församlingarna

Under allhelgona minns vi våra döda. Välkommen till våra kyrkor och kyrkogårdar denna helg för att tända ljus och hedra minnet av en vän eller släkting. Eller bara promenera bland gravarna och förundras över det vackra.

Här kan du se kalender för veckans gudstjänster och info om tema och texter för kommande söndag eller kyrklig högtid. Välkommen till våra gudstjänster!

Veckans gudstjänster

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Konfirmation

Alla i årskurs 8 är välkomna att påbörja ett nytt konfirmationsår. Nu har vi startat med nya grupper för hösten 2020 inför konfirmation våren 2021. Välkommen med! Klicka här för att läsa mer.

Ibland känns livet svårt, då kan det vara skönt att få prata med någon som lyssnar. Vi erbjuder både enskilda samtal och samtal i grupp.

Samtal & stöd

Under den tid Folkhälsomyndigheten uppmanar personer 70 år och äldre att begränsa sina nära kontakter och hålla sig i hemmet vill vi erbjuda särskilt stöd. Om du behöver hjälp med att handla mat eller hämta ut mediciner, tveka inte att höra av dig!

Hjälp med ärenden?

Se och hör hur det såg ut i september när det firades skymningsgudstjänst i Nässoms kyrkoruin, i Bjärtrå församling.

Film - stämningsfullt i Nässoms kyrkoruin

Några av pastoratets fantastiska piano- & orgelelever framför varsitt pianostycke i denna digitala konsert. Konserten spelades in i Gudmundrå kyrka i början av sommaren, efter en fullgjord vårtermin.

Digital elevkonsert - piano