Foto: Ingalill Wennstig, Michael Engman, Linus Ottosson

Kramfors pastorat

Tio församlingar i hjärtat av Höga Kusten. Bjärtrå, Dal, Gudmundrå, Nora-Skog, Nordingrå, Styrnäs, Torsåker, Ullånger, Vibyggerå & Ytterlännäs.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Konfirmation

Alla i årskurs 8 är välkomna att påbörja ett nytt konfirmationsår. Nu har vi startat med nya grupper för hösten 2020 inför konfirmation våren 2021. Välkommen med! Klicka här för att läsa mer.

Här kan du se kalender för veckans gudstjänster och info om tema och texter för kommande söndag eller kyrklig högtid. Välkommen till våra gudstjänster!

Veckans gudstjänster

Se och hör hur det såg ut i september när det firades skymningsgudstjänst i Nässoms kyrkoruin, i Bjärtrå församling.

Film - stämningsfullt i Nässoms kyrkoruin

NORDINGRÅ KYRKORUIN. Tisdagar & torsdagar 13:00-14:00. Följ med Nordingrå församling på en uppfriskande promenad.

Promenad & bön

Ibland känns livet svårt, då kan det vara skönt att få prata med någon som lyssnar. Vi erbjuder både enskilda samtal och samtal i grupp.

Samtal & stöd

Några av pastoratets fantastiska piano- & orgelelever framför varsitt pianostycke i denna digitala konsert. Konserten spelades in i Gudmundrå kyrka i början av sommaren, efter en fullgjord vårtermin.

Digital elevkonsert - piano

Under den tid Folkhälsomyndigheten uppmanar personer 70 år och äldre att begränsa sina nära kontakter och hålla sig i hemmet vill vi erbjuda särskilt stöd. Om du behöver hjälp med att handla mat eller hämta ut mediciner, tveka inte att höra av dig!

Hjälp med ärenden?

Ett litet barn med hatt sitter utomhus.

Anledningar att vara medlem

De flesta kommer ibland i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst. Oavsett när ska mötet med kyrkan stärka och ge hopp. Du som medlem gör det möjligt!

Flera valsedlar

Ställ upp i kyrkovalet

Bilda en ny nomineringsgrupp och/eller kandidera i kyrkovalet 2021.

Ibland får vi frågor om varför en del kyrkogårdar har gravstenar som är fastspända eller lagts omkull. Här kan du läsa en förklaring.

Gravstenssäkerhet

Har det kommit upp en skylt vid en anhörigs grav? Då innebär det att gravrättsinnehavare för den graven saknas.

Vi söker nya gravrättsinnehavare