Några pojkar i tonåren spelar kortspelet Uno.

Ungdomsgrupper

Vi har två ungdomsgrupper i samarbete med Västerlövsta pastorat, en för dig som går i årskurs 7 eller högre och en för dig som har fyllt 16 år. Vi umgås och lär känna varandra, pratar om aktuella ämnen och hittar på roliga saker. Något att äta får du också. Välkommen att anmäla dig!

Att delta i ungdomsgrupperna är givetvis gratis, men det är bra om du anmäler dig i förväg, se längre ner på sidan. Under skolloven är det vanligtvis uppehåll.

Svenska kyrkans unga

Diskussioner, aktiviteter, utflykter och häng för alla i årskurs 7 och upp.

Vartannat tillfälle i Kyrkans allrum i Morgongåva och Västerlövsta församlingshem i Heby. De gånger vi ses i Heby börjar vi i kyrkan och därefter bjuder vi på middag i församlingshemmet. De gånger vi ses i Morgongåva äter vi varma mackor.

Tisdagar udda veckor 18.00-20.30

16/1 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

30/1 Kyrkans allrum i Morgongåva 

14/2 (OBS! Onsdag!) Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby 

27/2 Kyrkans allrum i Morgongåva

12/3 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

26/3 SPECIAL Vi bjuder in till påskspel och fika i Vittinge kyrka!

9/4 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

23/4 Kyrkans allrum i Morgongåva

7/5 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

21/5 Kyrkans allrum i Morgongåva

4/6 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

Anmälan

Du måste inte anmäla dig i förväg, men det kan vara bra för oss att veta ungefär hur många vi blir, så hör gärna av dig till någon av oss ledare om du tänker komma.

Svenska kyrkans unga vuxna (16+)

Vill du träffa andra unga lite oftare är du välkommen att vara med på fika, samtal och samvaro. Gruppen riktar sig främst till dig som nyligen blivit myndig eller snart ska bli. Gruppen har inga regelbundna träffar, men om du vill vara med i gemenskapen är det bara att höra av sig till Oliver eller Louice (se nedan).

 

Oliver Vadian, präst
oliver.vadian@svenskakyrkan.se, 0224-621 18

Louice Lindfalk, ledare
louice.lindfalk@svenskakyrkan.se, 0224-620 47

Vad är Svenska Kyrkans Unga?

SKU är en demokratisk rörelse av barn och unga inom Svenska kyrkan. Det innebär bland annat att du har möjlighet att påverka och bestämma vad vi ska göra. Måste man vara troende för att vara med? Nej! Vi kan diskutera och fundera tillsammans kring Gud och livet och då ska du, oavsett om du är troende eller inte, kunna känna dig delaktig.

Läs mer på Svenska Kyrkans Ungas egen hemsida.

  • Oliver Vadian

    Oliver Vadian

    Vittinge församling

    Komminister

    Mer om Oliver Vadian

    Präst med särskilt ansvar för barn och unga. Det är Oliver du ska kontakta om du har frågor om Kyrkis, Kyrkhäng, lovaktiviteter, barnkören, familjegudstjänster, konfirmation eller ungdomsgruppen.