Bälingebygdens församling

”Vi skapar en fristad där vi ger plats för våra livsfrågor, utforskar, delar och utmanar vår kristna tro.”

Digital andakt inför Andra advent

Söndag 4 december med Ann-Sofi Davidsson, Lennart Bergbom, Nova Lind-sång

Fika för alla!

Måndag 5 december kl. 14.00 i Bälinge församlingsgård, kom och fika och njut en stund av PRO-körens skönsång!

Årets Julkampanj!

En kampanj där vi sätter fokus på att bryta skadliga traditioner som till exempel tvångsäktenskap. Tack för att du engagerar dig i julkampanjen 2022!

Konstutställning

”Glimtar från en stund på jorden” En utställning med tavlor målade av Marie Schöning!

Viktig information!

Kyrkoherde Fredrik Fagerberg är sjukskriven och under hans frånvaro vikarierar Emma Hedlundh som kyrkoherde. Hon nås på 018-355617 eller emma.hedlundh@svenskakyrkan.se

Tre kyrkor stängs tillfälligt för att spara el!

perioden januari-mars 2023! Under den här perioden hänvisar vi därför dop, vigslar och begravningar till Bälinge kyrka.

Julkonsert!

med Börje och Bälinge kyrkokörer!

Kyrkobladet

Här kan du läsa Kyrkobladet!

Kyrkoherden har ordet

Advent = Ankomst

Kyrkogårdsmuren i Åkerby

Under hösten 2022 pågår omläggning av norra kyrkogårdsmuren vid Åkerby kyrka.

Dop

Döpas kan man när som helst i livet, som barn, ungdom eller vuxen. Genom dopet blir vi delaktiga i livet och i dopet ingår Guds löfte om befrielse och beskydd.

Storyspot

Lyssna på berättelser om våra kyrkor!

Digitala Gudstjänster/Andakter/Önskepsalmen

Här kan du återuppleva våra tidigare inslag på hemsidan!

Våra kyrkor

Se intervjuer med församlingsbor som berättar om våra medeltidskyrkor! Bälinge kyrka håller öppet varje dag och Börje kyrka håller öppet söndag kl. 10-15 för stillhet och bön.

Bälingebygdens församling

Besöksadress/Postadress
Bindarvägen 10
74381 Bälinge

E-post: balingebygdens.forsamling@svenskakyrkan.se

Telefontid: 09.30-15.00

Besökstid: 09.30-15.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Bg: 5243-1624

Swish: 123 326 31 67

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör, som värnar våra kyrkobyggnader och kulturarvet och för dig som vill ha gemenskap.