Följ med på en resa!

Frågor?
Jonas Zacco församlingspedagog jonas.zacco@svenskakyrkan.se , 073-068 47 27
Ellen Andersson, präst, ellen.andersson@svenskakyrkan.se , 070-542 15 60

Välkommen med på en resa som handlar om att göra nya insikter, lära känna dina vänner bättre, hitta nya kompisar, upptäcka nya sidor hos dig själv och börja ana lite mer om vem Gud är och vad det har med ditt liv att göra.

Du kommer att få testa dina tankar och värderingar, samtala om livets små och stora frågor tillsammans med andra i din ålder och även de som är lite äldre.

Konfirmation handlar om kristen tro och kristen trohandlar om ditt liv och dina frågor, Det som är viktigt för dig är också viktigt i kristen tro,

Genom att vara med på konfirmation med Bälingebygdens församling tar du första steget på den här resan.

Hur går det till?

Vem kan vara med?

Du som i höst börjar i 8:an eller är äldre.

Kostnad?
Det är gratis att konfirmera sig.

När börjar vi?

Hur ser upplägget ut?

Tankar om konfirmandtiden
Ur konfirmandernas utvärdering i år:
Om du med egna ord berättar om konfirmandtiden för någon som inte vet, vad skulle du säga då?

”Det är en trygg, härlig och lärorik tid som är minnesvärd.”

”Att det har varit något av det bästa jag gjort.”

”Det handlar mycket om att lära känna dig själv, kul med gemenskap och få en ny syn på hur brett tro är.”

”Det är kul för att man har lärt känna massa nya människor. Gemenskapen är underbar och man får så mycket fina minnen.”