Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Kyrkan på campus

Kyrkan på Campus finns till för alla vid Umeå universitetet och SLU. Kom till oss och prata om det som berör dig, oavsett livsåskådning. Delta i en grupp, prova på meditation eller kom förbi vårt vardagsrum och sitt ner och andas en stund. Du hittar oss i Naturvetarhuset, 1 trappa upp från entréplan.

Vi finns i Naturvetarhuset, 1 trappa upp. Här har vi vårt vardagsrum – en mötesplats där vi samtalar, fikar, har gruppverksamhet och meditation. Här finns också våra samtalsrum.

Granne med våra lokaler ligger universitetets kapell som är öppet dagligen för stillhet, bön och andrum, oavsett vilken trosuppfattning du har.

Med rum för hela livet

Vi arbetar utifrån tre ledord:

• Stöd när det känns svårt eller när livet krisar.
  • Ro som en hjälp att hitta balans mellan prestation och vila, och erbjuda rum för tro och andlighet
  • Inspiration genom att väcka frågor om samhälle, tro och liv som engagerar och inspirerar

Hitta till Kyrkan på campus

Kyrkan på Campus är en del av Ålidhems församling