Kyrkans Hus och Nikolaigården

Kyrkans Hus
Kyrkans hus är byggt 1937 och ligger på Malmgatan 3, ett stenkast från Skara domkyrka i centrala Skara. I huset finns pastoratets kansli, samlingslokalen Mariasalen med nybyggt kök samt kontorslokaler för församlingens personal. Mariasalen används till körövningar, soppluncher och större samlingar.

Nikolaigården
Nikolaigården byggdes 1978. Huset ligger inne på gården bakom Kyrkans Hus i centrala Skara.
I huset finns samlingslokalerna Storstugan med pentry, Café Hjärtat med tillhörande kök, lek- och pysselrum samt kontor för församlingens personal.
Lokalerna används till församlingens barn- och ungdomsverksamhet, vuxengrupper och möten.

Nikolaigården Skara
Nikolaigården, Skara Bild: Skara pastorat

Boka lokal Kyrkans Hus och Nikolaigården

För bokning av lokalerna, kontakta:
Mail: Helena Broshko
församlingshemsvärd