Vuxna

Som människor får vi växa i tron hela livet. En del har haft den med sedan barnsben, för andra är det här med andlighet något nytt och oupptäckt.

En viktig del av livet som kristen – eller som nyfiken – är att träffa andra kristna. Att få komma samman och prata om Gud och om tro, om livet och vardagen. I församlingarna finns många olika tillfällen till detta – i söndagens gudstjänst, i daglig verksamhet, i studiekvällar och vid musikevenemang!

De olika grupperna och verksamheterna finns som underrubriker i menyn. Mer om gudstjänster kan du läsa högt upp i menyn, under fliken ”Gudstjänst och bön”. Musik, konserttillfällen och körverksamhet hittar du under fliken ”Musik”.

Kontakt Skara pastorat

Skara pastorat