Foto: Alex Giacomini/IKON

Diakonihuset Planeten

Planeten är en diakonal mötesplats där människor i livets alla situationer kan bygga gemenskap och få stöd och hjälp. Här finns god gemenskap, gamla och nya vänner, aktiviteter och gott fika.
Planeten är också ett frivilligcentrum som öppnar möjligheter för den som vill göra en insats för sina medmänniskor.

Omtanke på Planeten

Smittspridningen under hösten och vintern innebär fortsatt omtanke om varandra för att undvika covid-19-smitta. De råd och rekommendationer som finns gäller och vi följer dem på Planeten.

På grund av restriktionerna från FHM och rådande omständigheter bedriver Planeten ambulerande verksamhet. Tre dagar i veckan är representanter från Planeten ute på stan. Skrindan de drar innehåller kaffe och påsar med smörgås och ägg. Ibland finns också stickade mössor och vantar som skänkts av Röda Korsets stickgrupp. Håll utkik efter Planeten på stan och passa på att ta en kopp kaffe och en pratstund.

Välkommen!
Verksamhetsansvarig Åsa Wikman tel. 0511-265 21

Diakoniexpedition:

Nikolaigården (bakom Kyrkans Hus) tisdagar kl. 10.00-12.00.
Obs! Ring på dörrklockan så möts vi utanför.

Välkommen till en öppen mötesplats i Skara!

Ge din gåva till Diakonihuset Planeten

Stöd verksamheten genom att bli volontär och ge av din tid och dina erfarenheter, kontakta Åsa Wikman tel. 0511-265 21.
Ge ett bidrag till verksamheten via bankgiro 460-5465 eller swish 1234209367, ange "Gåva" i meddelandet. Tack för alla bidrag!

Diakonihuset Planeten finns också på facebook - Klicka här!

Kontakt Anneli Augustsson

tel: 0511-265 56
mail: Anneli Augustsson

Kontakt Christer Johansson

tel: 0511-265 12
mail: Christer Johansson

Diakonihuset Planeten

Planeten har öppet:
måndag, onsdag, fredag kl. 10.00-12.00
Obs! våren 2021 träffas Planeten istället på stan, se ovan.

Adress:
Nikolaigården, Jesper Svedbergs gränd (bakom Kyrkans Hus) på sommaren.
Rådhusgatan 10 (Missionskyrkans bottenvåning) under vintern.