Klockaretomten och Sjöstugan i Eggby

Klockaretomten
Klockaretomten är byggd kring år 1900, ursprungligen som bostadshus, och ligger vid Eggby kyrka på en ås mellan Eggbysjön och Stakasjön i vackra Valle härad.
I huset finns samlingssal och kök samt några mindre rum. Klockaretomten används i församlingens verksamhet och är också en populär lägergård.

Sjöstugan
Strax intill Klockaretomten, nere vid sjön och bryggan, ligger Sjöstugan. Stugan har ett rum och pentry men saknar toalett och dusch. Toalett finns i närliggande byggnad. Stugan kan hyras en dag eller en helg.

Boka lokal Klockaretomten

För bokning av Klockaretomten och Sjöstugan kontakta:
Mona Kjellqvist tel. 0706-08 74 52, 0511-635 66 eller
Ulf Tranberg tel. 0722-38 82 12, 0511-635 66