Other languages with Google Translate

Kontakt

Förslöv-Grevie församling Besöksadress: Margretetorpsv.4, 26973 FÖRSLÖV Postadress: Margretetorpsv. 4, 26973 FÖRSLÖV Telefon:+46(431)415650 E-post till Förslöv-Grevie församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Förslöv-Grevie församling

23 februrari kl 9:30 till kl 11:00 i Förslövs församlingshem.

Tema Existentiell hälsa
Gäst: Linn Björklund

Tankar till frukost

23 februrari kl 9:30 till kl 11:00 i Förslövs församlingshem. Tema Existentiell hälsa Gäst: Linn Björklund Ett samtal om de åtta dimensionerna av existentiell hälsa som enligt WHO:s folkhälsoundersökningar påverkar såväl fysisk som psykisk hälsa på ett positivt sätt. Det handlar om de tankar, känslor och handlingar som vi förhåller oss med i livets olika situationer. Ett positivt synsätt på dina möjligheter i livet och vad som gör ditt liv meningsfullt.

Pilgrimsvandring

Söndagen den 24 februari kl 13:30 samling i Grevie kyrka, för vandring mot Förslöv. Vandringen avslutas med Frälsarkransmässa i Förslövs kyrka kl 17:00. Ingen anmälan. Tag med egen mat och dryck, kläder efter väder. Välkomna hälsar Linn Björklund

31 januari  2019, togs det första spadtaget till Barnens hus! Nu längtar vi till det nya fina huset blir klart och barnverksamheten kan flytta in!

Barnens hus i Grevie

31 januari 2019, togs det första spadtaget till Barnens hus! Nu längtar vi till det nya fina huset blir klart och barnverksamheten kan flytta in!

Foto SVT Johannes Söderberg

Helgmålsringning från Grevie kyrka

Lördagen den 9 februari sändes Helgmålsringningen från Grevie kyrka. Åsa Hagberg och Johannes Bryhagen medverkade och berättade om vem som får sprida himmelrikets ljus. Detta kan ses på SVT Play. Foto SVT Johannes Söderberg