Other languages with Google Translate

Kontakt

Förslöv-Grevie församling Besöksadress: Margretetorpsv.4, 26973 FÖRSLÖV Postadress: Margretetorpsv. 4, 26973 FÖRSLÖV Telefon:+46(431)415650 E-post till Förslöv-Grevie församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Förslöv-Grevie församling

Vi välkomnar kyrkoherde Anders Markehed till vår församling söndagen den 25 augusti kl 10:00  med Högmässa i Förslövs kyrka.
forslovgrevie.forsamling@svenskakyrkan.se
Välkomna!

Kyrkoherde installation

Vi välkomnar kyrkoherde Anders Markehed till vår församling söndagen den 25 augusti kl 10:00 med Högmässa i Förslövs kyrka. Kontraktsprost Gisela Pernrup, Anders Markehed, Kyrkokören och Blandade röster och Sara Carlsson, medverkar. Efteråt serveras lunch i Förslövs församlingshem, anmälan senast den 19 augusti till expeditionen tel nr 41 56 50 eller på mail; forslovgrevie.forsamling@svenskakyrkan.se Välkomna!

Bygget av Barnens hus går som planerat enligt ordförande i Barnens hus projektet Stellan Andersson. Just nu står dock bygget stilla på grund av semestertider.

Barnens hus

Tack vare de duktiga Mixenbarnen blev det även en jättefin krans till bygget, som sig bör.

Takstolarna är nu resta på Barnens hus i Grevie

Äldre inlägg// 31 januari  2019, togs det första spadtaget till Barnens hus! Nu längtar vi till det nya fina huset blir klart och barnverksamheten kan flytta in!

Barnens hus i Grevie

I mars tog bygget fart på riktigt. Nu händer det nya saker (nästan) var dag. Se artikeln i HD. Äldre inlägg// 31 januari 2019, togs det första spadtaget till Barnens hus! Nu längtar vi till det nya fina huset blir klart och barnverksamheten kan flytta in!