Other languages with Google Translate

Kontakt

Förslöv-Grevie församling Besöksadress: Margretetorpsv.4, 26973 FÖRSLÖV Postadress: Margretetorpsv. 4, 26973 FÖRSLÖV Telefon: +46(431)415650 E-post till Förslöv-Grevie församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Förslöv-Grevie församling

Ledare är Linn Björklund, Minfulnessinstruktör

Finn ro i kyrkorummet

är en ny verksamhet några veckor per termin. Önskemålet kom från barnverksamheten, om en plats där man efter en intensiv dag kunde finna ro. Där får man öva på att leva i nuet, minska negativa stressreaktioner och öppna sig för sitt inre i en tredelad övning: Introduktion - Meditation - Samtal. Att vara i kyrkorummet inbjuder också till andlig ro. Ingen föranmälan behövs. Kom när du vill och kan. Tisdagar 18:30-19:30 i Grevie kyrka, from 9/10 till och med den 20/11. OBS Tisdagaen den 16/10 och 13/11 är mindfulnessen i Grevie församlingshem! Ledare är Linn Björklund, Minfulnessinstruktör

Förslös församlingshem och kyrka den 28 oktober
kl 12:30.

Välkommen på festlunch med internationell buffé och efterföljande fredskonsert!

15:00 blir det fredskonsert i Förslövs kyrka. Medverkar gör församlingens körer: Harmoni, Blandade Röster och barnkören Musica. Allt under ledning  av Linn Björklund och Sara Carlsson.

"Min kropp är fredens första plats"

Arrangör: Ingernationella Gruppen i Förslöv-Grevie församling.

Kvinnor är vägen till fred!

Förslös församlingshem och kyrka den 28 oktober kl 12:30. Välkommen på festlunch med internationell buffé och efterföljande fredskonsert! 12:30 slår vi uppportarna i Förslövs församlingshem för en trevlig lunch med tombola och underhållning. 15:00 blir det fredskonsert i Förslövs kyrka. Medverkar gör församlingens körer: Harmoni, Blandade Röster och barnkören Musica. Allt under ledning av Linn Björklund och Sara Carlsson. "Min kropp är fredens första plats" Arrangör: Ingernationella Gruppen i Förslöv-Grevie församling.