Other languages with Google Translate

Kontakt

Förslöv-Grevie församling Besöksadress: Margretetorpsv.4, 26973 FÖRSLÖV Postadress: Margretetorpsv. 4, 26973 FÖRSLÖV Telefon: +46(431)415650 E-post till Förslöv-Grevie församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Förslöv-Grevie församling

I dag startade julen i Förslöv-Grevie församling! Mia och Karin, våra påhittiga barnledare har bjudit in barn från skolorna i bygden och berättar för dem historien om julen! Barnen får även baka pepparkakor och pyssla. I dag var det Förslövs skola och barnen i årskurs 2 tur att ta del av julen.

Jul i vårt hus

Barnen fick även baka jättegoda pepparkakor, med hjälp av detta glada gäng!

Glada bagare

Barnen fick även baka jättegoda pepparkakor, med hjälp av detta glada gäng!