Förslöv-Grevie församling

En uteservering full av gäster.

Välkommen till Sommarcafé!

Hälsar Lina och Karin Klicka på länken och läs mer!

Fyra barn ligger i gräset på rygg och sträcker upp benen mot himlen.

Sommarlek

Kom och busa med Karin! Klicka på länken för att se mer! Välkomna!

Två händer skriver på en bärbar dator.

Cyberangreppet 2023–2024

Svenska kyrkan utsattes den 23 november 2023 för ett cyberangrepp, en så kallad ransomware-attack. På denna sida hittar du information om angreppet och efterföljande konsekvenser i form av stulen data.

Konfadags!

Nu är det dags att anmäla sig till konfan! Du som är född 2010 är välkommen att konfirmera dig! Klicka på länken och läs med vad vi kan erbjuda dig! Välkommen! hälsar Mimmi och Karin

Förslöv-Grevie bladet nr 1

Nu finns vårbladet ute! Trevlig läsning! OBS! Tyvärr har det blivit fel på sista sidan, på musikprogrammet, Bjäremässan är inte den 6 juni utan den 16 juni kl 10:00 i Förslövs kyrka

Kom och lyssna på vårens musikprogram!

Hjärtligt välkomna hälsar Linn och Sofia

En grupp människor vandrar på led längs en stig genom skogen.

Kom med och pilgrimsvandra i vår!

Här kan du läsa mer om vandringarna i vår på St Thoras pilgrimsled. Pilgrimsvandring för fred, frid och försoning

En man spelar kyrkorgel.

Musik & Konserter

I Förslöv-Grevie församling erbjuder vi ett stort utbud av spännande musik!

Närbild på ett par lappade jeans.

Handarbetsstugan

Tryck på länken för att se vad som händer på handarbetsstugan.

Sankta Toras pilgrimsled

Här finns häftet som beskriver de olika delarna man kan vandra på Sankta Toras pilgrimsled

Bibelstudier

I kyrkan erbjuder vi en spännade upptäcksfärd in i bibelns värld.

Fördjupningsgruppen

Vi läser och funderar över söndagens texter och aktuella ämnen

Nyfiken på kyrkans tro och liv

Vi träffas en gång i månaden och samtalar om kyrkans tro, liv och tradition.

Diakoni & själavård

Diakoni är ett av kyrkans fyra grundläggande uppdrag. Ordet betyder ”att tjäna” med Jesu kärleksbud som grund, där kärleken till Gud också blir kärleken till medmänniskan.

Hand som rör vid ikon

Frälsarkransandakt

Med Frälsarkransen som stöd, en enkel stund inför altaret, ber vi för varandra och gemensamma förböner.

Välkommen till meditation i Grevie kyrka!

Du vet väl om att vi nu finns på facebook och instagram

Här hittar du oss på facebook: https://www.facebook.com/forslovgrevieforsamling/ Och på Instagram har vi @forslovgrevieforsamling Facebook och Instagram finns även längst ner här på hemsidan. Följ oss gärna!

Körer

”Att sjunga i kör är givande och spännande, med många dimensioner – såväl musikaliskt som socialt och mentalt.” Kom och sjung i någon av våra körer!

Kaffe o kaka

Arbetskretsarna

Vill du ha en trevlig eftermiddag med andra människor? Då är arbetskretsarna något för dig!