Närbild på tulpaner i olika färger.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Förslöv-Grevie församling

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Grevie kyrka är stängd för reparation

Just nu håller all el på att om installeras i Grevie kyrka. Ett arbete som beräknas vara klart veckan innan påsk. Om man vill tända ett ljus eller ha en enskild andakt är kapellet i Grevie iordningställt för detta. Förslövs kyrka är öppet varje dag mellan kl 9:00-16:00

Några mammor sitter i en ring på golvet med sina bebisar. En kvinna spelar gitarr, och ett av barnen har vågat sig fram för att titta.

Välkomna till Barncaféet!

Vi träffas i Barnens hus vid Grevie kyrka (det grå huset) varannan tisdag vecka 7, 9,11,15, 17, 19, 21 kl 9:00-11:00 för barn upp till 18 mån och varje onsdag med uppehåll vecka 8, 13 och 18, sista gången är vecka 21 kl 14:00-16:00 för barn upp till man börjar F-klass. Vi pysslar, leker, fikar och pratar. Om ni undrar något går det bra att maila till: forslovgrevie.barnungdom@svenskakyrkan.se

Meditationskurs

Välkommen att vara med på meditationskurs. Kursen går vid fyra tillfällen på söndagar kl 19:00. Kursen är gratis. Klicka på länken för mer info. Anmälan och ännu mer info kan man få av James Johnson, james@wccm.se

Närbild på en vintergäck som växer upp genom snön.

Förslöv-Grevie bladet nr 4

Här kommer vinterbladet! Trevlig läsning!

En grupp människor vandrar på led längs en stig genom skogen.

Kom med och pilgrimsvandra i vår!

Här kan du läsa mer om vandringarna i höst på St Thoras pilgrimsled. Pilgrimsvandring för fred, frid och försoning

En man spelar kyrkorgel.

Musik & Konserter

I Förslöv-Grevie församling erbjuder vi ett stort utbud av spännande musik!

Närbild på ett par lappade jeans.

Handarbetsstugan

Tryck på länken för att se vad som händer på handarbetsstugan.

Sankta Toras pilgrimsled

Här finns häftet som beskriver de olika delarna man kan vandra på Sankta Toras pilgrimsled

Bibelstudier

I kyrkan erbjuder vi en spännade upptäcksfärd in i bibelns värld.

Fördjupningsgruppen

Vi läser och funderar över söndagens texter och aktuella ämnen

Nyfiken på kyrkans tro och liv

Vi träffas en gång i månaden och samtalar om kyrkans tro, liv och tradition.

Diakoni & själavård

Diakoni är ett av kyrkans fyra grundläggande uppdrag. Ordet betyder ”att tjäna” med Jesu kärleksbud som grund, där kärleken till Gud också blir kärleken till medmänniskan.

Hand som rör vid ikon

Frälsarkransandakt

Med Frälsarkransen som stöd, en enkel stund inför altaret, ber vi för varandra och gemensamma förböner.

Välkommen till meditation i Grevie kyrka!

Du vet väl om att vi nu finns på facebook och instagram

Här hittar du oss på facebook: https://www.facebook.com/forslovgrevieforsamling/ Och på Instagram har vi @forslovgrevieforsamling Facebook och Instagram finns även längst ner här på hemsidan. Följ oss gärna!

Körer

”Att sjunga i kör är givande och spännande, med många dimensioner – såväl musikaliskt som socialt och mentalt.” Kom och sjung i någon av våra körer!

Kaffe o kaka

Arbetskretsarna

Vill du ha en trevlig eftermiddag med andra människor? Då är arbetskretsarna något för dig!