Musik & Konserter

I Förslöv-Grevie församling erbjuder vi ett stort utbud av spännande musik!

Musik i Sommar 2021

I år spelas all sommamusik i Förslövs kyrka eftersom det är tymligare både för musikerna i koret och för församlingen i bänkarna. Vi tar in 50 personer och det är först till kvarn som gäller. Vi ser fram emot att ses och njuta av musik igen!

Varmt välkomna!

11/7 kl 18:00 Trio salong

Violin, cello & piano fyller kyrkan i ett somrigt program med allt från klassiskt till folkligt. Trio salongs signum är deras varma stråkklang. Olle Joelsson-violin, Karn Sandén Bergh på cello och Kjell-Ove Dahlman vid flygeln.

18/7 kl 18:00 Krokrot

Med sväng, innerlighet och spelglädje i fokus spelar bandet Krokrot en spännande blandning av folkmusik. Lina Nordin på fiol och sång, Jonathan Larsson på dragspel och slagverk, Jonas Lundberg på mandola och cittern, Martin Nurmi på saxofon och tvärflöjt och Kristoffer Alehed på trombon och sång.

25/7 kl 18:00 Hallavara stompers

Trditionen fortsätter med svängig New Orleans jazz!

1/8 kl 18:00 Per Bäckers Trio

Per Bäcker saxofon/klarinett, Hans Delander pianist och Jan Karlsson kontrabasist. Duktiga musiker som bjuder på Piazolla, Peterson -Berger, Sting, Taube, Vreesswijk, Bernstein mfl, där de vackra melodierna står i centrum. Allt är ihopknutet med en jazzblå tråd som ger musiken en alldeles egen karaktär.