En halmängel hänger som dekoration i en julgran.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Musik & Konserter

I Förslöv-Grevie församling erbjuder vi ett stort utbud av spännande musik!

11 december Luciatåg, kl 17:00 i Grevie kyrka. Församlingens barnkör och ungdomskör lyser upp kyrkan med ett vackert luciatåg! Under ledning av Sofia Rosengren

18 december Julkonsert ”Välkommen tindrande jul” kl 17:00 i Förslövs kyrka. Församlingens körer sjunger in julen! Det blir en stämningsfull kväll fylld av härlig julmusik. Barnkör, Ungdomskör, Kyrkokören och Blandade röster. Under ledning av Sofia Rosengren och Sara Carlsson.

31 december Nyårsbön kl 16:00 i Grevie kyrka. Nyårsbön med Anders Markehed och extra musik. Voklakvintetten Encanto sjunger in det nya året med vacker musik: Rikard Malmberg, Robert Sturk, Anna Swenzohn, Ann-Sofie Carlsson och Linn Björklund. Under ledning av Sara Carlsson.

6 januari 2023 Båstad Bjäre musikkår kl 16:00 i Förslövs kyrka. Återigen välkomnar vi Båstad-Bjäre musikkår till trettondagen och musikgudstjänst! Kyrkan fylls med sprudlande jul och trettondagsmusik. Kyrkokören medverkar med sång. Under ledning av Anders Johansson

5 februari Hela kyrkan sjunger, psalmer i nya arrangemang kl 17:00 i Förslövs kyrka. Kyrkomusikens dag firas med en musikandakt där våra älskade psalmer spelas i nya arrangemang utav ett gäng duktiga musiker. Självklart är NI med och hjälper oss att sjunga i psalmerna så att taket lyfter. Allt detta varvas med fin instrumentalmusik av musikerna. Arrangemang skriva av och under ledning av Sara Carlsson.