En man spelar kyrkorgel.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Musik & Konserter

I Förslöv-Grevie församling erbjuder vi ett stort utbud av spännande musik!

Söndagen den 10 mars - Almighty God

Förslövs kyrka kl 17:00

Saxofonisten Charlotte Polson tillsammans med Kyrkokören och LInn Björklund på orgel framför ett jazzinspirerat program, bland annat med musik av Duke Ellington

Söndagen den 17 mars - Mariamusik

17:00 i Förslövs kyrka

Kvintetten Enicanto med Linn Björklund, Anna Swenzohn, Ann-Sofie Carlsson, Robert Sturk och Rikard Malmberg med musiker bjuder på Mariasånger och musik.

Måndagen 1 april - ”Jesus Christ Morningstar”

17:00 i Förslövs kyrka

Blandade Röster sjunger om påskens glädje, under ledning av Linn Björklund med Annelie Olhaver på tvärflöjt och saxofon.

Söndagen den 14 april

Kl 17:00 i Förslövs kyrka

Vi får besök av Halmstads Vokalensamble som under Göran Perssons ledning fyller kyrkan med himmelska toner, i vårens hoppfulla tid.

Lördagen den 4 maj

Kl 16:00 i Förslövs kyrka

Barnkören Bästa Kören och Bella Voice gen en familjekonsert från DISNEY´s förtrollade värld. Ta gärna med ett gosedjur! Sofia Rosengren leder.

Söndagen 19 maj - Körernas konsert

Kl 17:00 i Förslövs kyrka

Kyrkokören och Blandade Röster bjuder traditionsenligt på en klingande konsert i försommarens, pingstens och hänryckningens tid.

Torsdagen den 6 juni - Bjäremässa

Kl 10:00 i Förslövs kyrka

En gudstjänst ledd av Mimmi Erlandsson uppfylld av sånger med Blandade Röster, barnen i Bästa Kören, Sara Carlsson och Sofia Rosengren - tillsammans med hela församlingen.