Kaffe o kaka

Arbetskretsarna

Vill du ha en trevlig eftermiddag med andra människor? Då är arbetskretsarna något för dig!

Här är gemenskapen i centrum, tanken är att man under enkla förhållande skall träffas och umgås med andra trevliga människor. Över en kopp varmt kaffe kan man få prata om sitt liv och utbyta minnen. Med eller utan handarbete hinner man med många glada skratt. Församlingens arbetskretsar är ett perfekt tillfälle att lära känna nya kvinnor och män.

Vi erbjuder arbetskretsar i Förslöv och i Grevie. I Förslöv träffas vi varannan onsdag (ojämna veckor) i församlingshemmet. Grevies arbetskrets träffas varannan onsdag (jämna veckor). 

Vill du vara med eller undrar något, kontakta oss!

 

Grevie kyrkliga arbetskrets,

är en av två arbetskretsar i vår församing. Arbetskrets eller syförening är namn som vi känner igen sen gammalt, kanske ger det en bild av en arbetsförening där flitiga händer med flinka fingrar som med konstnärliga motiv gör själ för namnet. Men det finns också en annan sida som ger varje sammankonst en mening, den sociala samvaron någon att prata med, någon som vill lyssna, någon som behöver mig.

Det är självklart inget krav att kunna sy eller sticka och ingen åldersgräns, Du är välkommen precis som Du är, alla har någonting att delge och tillföra våra medmänniskor i glädje och sorg.

Arbetskretsens verksamhet är en hjälpande hand, de medel som den hanterar går till välgörande ändamål.

Utifrån denna korta presentation så kanske just Du känner att denna gemenskap skulle vara något för dig. Du är välkommen, vi träffas i Grevie församlingshem på onsdagar jämna veckor kl. 14:00-16:00, med start den 8 september, vi dricker gott kaffe med gott bröd och det är kostnadsfritt. Förslövs arbetskrets träffas i Förslövs församlingshem onsdagar ojämna veckor mellan kl 14:00 - 16:00 Höstens träffar börjar den 15 september.

Hjärtligt välkomna!