Borensbergs pastorat Besöksadress: Bergvallagatan 3, 59031 Borensberg Postadress: Box 20, 59030 Borensberg Telefon: +46(141)203300 E-post till Borensbergs pastorat

Välkommen till Borensbergs pastorat som består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny.

Här finns kontaktuppgifter till pastoratets präster och diakoner om du behöver dela dina tankar med någon.

Behöver du någon att prata med?

Här hittar du veckans gudstjänster och annat som pågår under den närmaste veckan i pastoratet.

Aktuellt i Borensbergs pastorat

Du når vår växel varje helgfri vardag klockan 09.00-12.00 på