Konfirmation

Ordet konfirmation betyder bekräftelse och i kyrkan står det för att du hör ihop med Gud genom dopet och att just du är värdefull och viktig. Men du behöver inte vara döpt för att börja i en konfirmandgrupp. Många konfirmander döps under sin konfirmandtid.

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation ­handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor t­illsammans med andra.

Välkommen att bli konfirmand!

Höstens grupper:

Aska församling

Borensberg, klockrike och Tjällmo församlingar

Fornåsa församling

Konfirmandinskrivning i Fornåsa församling sker i samband med gudstjänst i Fornåsa kyrka den 29/9 klockan 11.00.

Västra Ny och Godegårds församlingar

Konfirmandinskrivning i Västra Ny och Godegårds församlingar sker i samband med gudstjänst i Västra Ny kyrka den 29/9 klockan 10.00.

Nu har årets konfirmandgrupp i Borensberg startat. 38 härliga konfirmander inledde sin läsning i söndags (10/9). Bild: Helen Olsson