Vigsel

Går ni i giftastankar? Välkomna att kontakta oss så hjälper vi till att boka kyrka, präst och musiker till den dag som ger er minnen för livet.

Ett välsignat bröllop

Att gifta sig borgerligt eller kyrkligt har samma värde inför lagen, men en kyrklig vigsel består av en gudstjänst med många symboler. I Guds och alla vittnens närvaro lovar ni varandra att vårda kärleken och stå vid varandras sida livet ut. Tillsammans ber vi Gud att välsigna ert äktenskap och finnas med i både glädje och sorg.

Alla är välkomna att fira sitt bröllop i Svenska kyrkan, men som regel behöver minst en av er vara eller bli medlem i Svenska kyrkan. Det är inget hinder om den andra tillhör en annan kyrka eller religion.

Välkommen att kontakta oss för att boka vigsel.

Du når vår växel varje helgfri vardag klockan 09.00-12.00 på
eller via mejl