Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon: +46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Vackert beläget vid Göta kanal & mellan sjöarna Vänern & Skagern

I årets julkampanj, som pågår 3 december 2017 till 6 januari 2018 fokuserar vi på barns grundläggande rättigheter. Ditt engagemang behövs för att fler barn ska få en framtid utan hot, våld och övergrepp.

Julkampanjen 2017

Ta paus från all stress och hitta din oas i julstressartider.

Luciafirande & Julkonsert

December månad inleds med advent och firande av nytt kyrkoår. Välkommen till din kyrka. Tider och platser ser du på följande sida. Ta paus från all stress och hitta din oas i julstressartider.

Kärleken upphör aldrig...Nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre och störst av dem är kärleken.

Första Korintherbrevet13:4-8, nya testamentet.