Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon:+46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Vackert beläget vid Göta kanal & mellan sjöarna Vänern & Skagern

Här nedan ser du ett galleri av våra kyrkor i pastoratet

Under veckorna 26 till 33 har våra expeditioner öppet på följande tider:
Amnehärads församlingsexpedition tisdagar kl.9 till 12.
Lyrestads pastorsexpeditionen tisdagar kl.13 till 15.

Sommartider på våra expeditioner

Under veckorna 26 till 33 har våra expeditioner öppet på följande tider: Amnehärads församlingsexpedition tisdagar kl.9 till 12. Lyrestads pastorsexpeditionen tisdagar kl.13 till 15.

Följ vad som händer i din församling. Här ser du gudstjänsttider och all annat som händer närmaste veckan i din församling.

Aktuellt i veckan!

Välkommen till våra nya satsningar under våren 2019. Vi startar upp två samtalsgrupper där du har möjlighet att träffa andra och diskutera olika saker under enkla former och möjlighet att träffa nya kontakter.

Nyheter 2019 - nytt år nya möjligheter!

Här kan du läsa söndagens predikan av Reine Medelius. En service för dig som kanske inte har möjlighet att komma till din kyrka eller bara nyfiken på söndagens texter. Tryck här så får du de senaste predikningarna >>>>>

Predikningar

Vi har utgivningsbevis från myndigheteten för press, radio och tv.

• Databasens namn: https://www.svenskakyrkan.se/amneharad-lyrestad
  • Tillhandahållare är Amnehärad-Lyrestads pastorat.
  • Ansvarig utgivare är Amnehärad-Lyrestads pastorat.