Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon: +46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Vackert beläget vid Göta kanal & mellan sjöarna Vänern & Skagern

Under sommarhalvåret har vi en omfattande
musikverksamhet med många sommargäster.

Vill du bli en länk i vårt arbetslag?

Vi söker kantor 100%.med huvudsaklig tjänst i Lyrestads församling som idag är en populär dop- och vigselförsamling. Under sommarhalvåret har vi en omfattande musikverksamhet med många sommargäster.

Välkommen till barn-ungdoms verksamhet hösten 2018!
Desirée & Maria  hälsar gamla som nya deltagare välkomna!

Nu KÖR vi!

Välkommen till barn-ungdoms verksamhet hösten 2018! Vi har en mängd aktiviteter och vi hoppas att det finns något som passar just dig. Desirée & Maria hälsar gamla som nya deltagare välkomna!

Kärleken upphör aldrig...Nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre och störst av dem är kärleken.

Första Korintherbrevet13:4-8, nya testamentet.