Lyrestads församlingshem

Alldeles intill Göta Kanal är Lyrestads församlingshem beläget. En faluröd stor och rymlig byggnad med gångavstånd till kyrkan. Förutom samlingssal och verksamhetsutrymme inryms även pastoratets expedition i en ny tillbyggnad. Här bedrivs daglig verksamhet genom barngrupper, syföreningar körverksamhet m.m. I samband med dop, vigsel och begravning finns möjlighet att låna församlingssal för eftersamling och då till ingen kostnad. Möjlighet finns även att hyra lokal för annat sammanhang. Om så önskas är det vid pastorsexpeditionen du gör din bokning. Där får du också veta kostnaden av hyra. Välkommen att kontakta vår kyrkoskrivare Niclas Gustafsson på telefon 0501-500 02.

Vid bokningkontakatar du kyrkoskrivare:

Niclas Gustafsson

Direkt: 0501-669 30

Mobil: 0501-669 30

Mer om Niclas Gustafsson…

Kyrkoskrivare. Niclas har hand om bokningar när det gäller dop, vigsel & begravning men även om du behöver hyra våra församlingshem. Är även handläggare gällande skötsel och gravärende på våra kyrkogårdar.