Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon: +46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Vill du få nya erfarenheter och samtidigt ha det roligt?

Kom och konfirmera dig hos oss. Under konfirmationstiden får du chansen att  vara med på läger, resa, roliga aktiviteter och i gemeskap med jämnåriga kompisar prata om livet, tron och det som är viktigt i ditt liv.

Och du behöver inte veta om du är kristen, eller ens tro på Gud för att var med. Kom och se, välkommen.

Man måste inte vara döpt för att vara med under själva konfirmandtiden. Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop oavsett om du döps som barn eller under konfirmandtiden. För att bli konfirmerad i den avslutande konfirmationsgudstjänsten måste du vara döpt. Dopet kan då ske någon gång under konfirmandtiden. Antingen enskilt tillsammans med prästen eller med familj eller tillsammans med kompisar.

Vill du anmäla dig eller har frågor kring konfirmationen ring Reine eller Desirée.

Vill du veta mer eller anmäla dig till konfirmation hos oss kontakta:

Amnehärads församling, Desirée Karlsson, Församlingsassistent: 0551- 285 42

Lyrestads församling, Reine Medelius: 0501-27 87 90