Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Ådalsbygden Besöksadress: Sunnanåker 103, 87392 Bollstabruk Postadress: Sunnanåker 103, 87392 Bollstabruk Telefon: +46(612)718030 E-post till Svenska kyrkan Ådalsbygden

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Ådalsbygden

Hej och välkommen till Svenska kyrkan Ådalsbygden, en del av Kramfors pastorat! Ådalsbygden består av församlingarna Ytterlännäs, Bjärtrå, Dal, Torsåker och Styrnäs.

OBS! Denna hemsida kommer att upphöra inom kort.
Besök gärna vår nya hemsida: www.svenskakyrkan.se/kramfors

OBS!!! Nytt telefonnummer: 0612-855 00

Bild: Lisbeth Monnier Petersen/IKON

Mässa i Bjärtrå kyrka

Söndag 20 januari kl 11.00 firar vi mässa i Bjärtrå kyrka. Mässan leds av Elisabeth Grafström som även hälsas välkommen som ny präst i våra församlingar. Kantor Bengt Larsson. Kyrkkaffe serveras. Varmt välkommen!

Gudstjänsten tema: Livets källa

------------

Åk gärna gratis kyrktaxi till mässan. Ring 0612-10 000. Bokas dagen före resa. (Gäller inom Ådalsbygdens fem församlingar)

Vi samarbetar med studieförbundet SENSUS.