Skanör-Falsterbo församling

Välkommen till församlingen längst ut på näset. Vi vill vara en plats där människor kan hämta inspiration, kraft och vägledning.

Nytt nummer av Kyrkoåret ute nu!

Församlingens pop- och gospelkör Embrace har inte kunnat träffats på flera månader, men vi har träffats på nätet.
Vi längtar såklart jättemycket efter att få träffas i verkligheten men till det är möjligt spelade vi in en virtuell körsång, med en text mer aktuell än någonsin:

”Hold on just a little while longer,
everything is gonna be alright.
Sing on just a little while longer,
everything is gonna be alright.
Pray on just a little while longer,
everything is gonna be alright”.

Vi hoppas att sången kan komma till tröst och glädje för många!
/Embrace genom körledare Karolina

Kära församlingsbor

Pga rådande situation;
Gudstjänsterna i Skanör -Falsterbo församling firas just nu som gudstjänster och ej som nattvardsmässa.
Vi kommer varje söndag lägga upp en förinspelad andakt kl 11.00 på vår Facebookkanal och här på hemsidan. Onsdagens morgonbön kommer fortfarande livesändas på Facebook varje onsdag kl 08.30.

Utifrån regeringens beslut gäller att maxantalet när vi firar gudstjänst får vara 50 personer. Vi uppmanar alla utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer att stanna hemma och fira gudstjänst med oss via Facebook/hemsidan.
Väljer Du ändå att fira gudstjänst i församlingens kyrkor, ber vi dig följa folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande handhygien och social distansering (sitt varannan bänk).
Känner du dig minsta krasslig - stanna hemma, undvik sjuknärvaro - följ gudstjänsterna på Facebook och hemsida.

Vi hoppas att vi ses snart i det vanliga livet här i Skanör-Falsterbo församling - i mässan, i verksamheter och delande av liv.

Välsignelser och hopp!
Gud bevare oss alla!

Maggie Signäs,

Vet du om att man kan betala med Swish på alla våra verksamheter?
Det går också bra att Swisha söndagens kollekt direkt från kyrkbänken.
(Märk betalningen med korrekt ändamålsnamn)
Vårt Swish nummer är:  123 616 13 19
Tack för din gåva!

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter
Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.
Läs mer!