Skanör-Falsterbo församling

Kontakt

Skanör-Falsterbo församling Besöksadress: Kyrkogatan 5 B, 23930 Skanör Telefon: +46(40)479700 E-post till Skanör-Falsterbo församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skanör-Falsterbo församling

Sommaren 2016 ger vi förra årets succéföreställning i en lätt omarbetad och förnyad version – fler spännande och roande händelser får plats i årets upplaga av Krönikespelet!

Röster i valven

Upplev en festival där det heliga i olika konstarter sätts i
fokus, i relation till varandra och i relation till den vackra
natur som omger Skanör-Falsterbo.

Festival of Sacred Arts

Upplev en festival där det heliga i olika konstarter sätts i fokus, i relation till varandra och i relation till den vackra natur som omger Skanör-Falsterbo.

Kommande konserter

Livet är fullt av frågor och en viktig av dem är:
Har du funderat på om du vill konfirmera dig?

Konfirmation

Livet är fullt av frågor och en viktig av dem är: Har du funderat på om du vill konfirmera dig?

Nya nummert av Kyrkoåret finns ute nu!

Läs den direkt här: Kyrkoåret Nr 3

Nu är filmen om Skanör-Falsterbo officiellt lanserad. Se ETT ÄKTA LIV direkt här!

Filmen finns även att få på DVD-skiva eller på en USB-sticka.
Kontakta expeditionen för mer information.