Pilgrimsgruppen

Följ med på sommarvandring!

PILGRIMSGRUPPEN BJUDER IN TILL SOMMARVANDRING.

Är du pigg på att vandra med Skanör-Falsterbo församlings Pilgrimsgrupp i sommar?
I så fall träffas vi den 30 juni utanför Skanörs kyrka klockan 15.00.

Det blir en vandring på ca två timmar. Vi kommer att gå i vår vackra närmiljö och får uppleva den härliga sommaren på Näset!

Tag med matsäck, kläder efter väder och bra skor.

Nästa vandring blir den 4 augusti då träffas vi utanför Falsterbo kyrka  även då klockan 15.00.

Kläder efter väder och med matsäck!

Har du frågor, kontakta gärna Eva Lindberg på telefon 070 8258734 eller via mail evabl48@gmail.com

Jag är vägen, sanningen och livet

Joh 14:6

Mer information om pilgrimsgruppens ordinarie verksamheter kommer inom kort!

Pilgrimsgruppen delas i två grenar, en eftermiddagsgrupp där vi vandrar och en kvällsgrupp där vi samtalar. Vandringarna utgår från Falsterbo församlingshus, där vi är inomhus vid dåligt väder. Samtalen äger rum i stora salen i Falsterbo församlingshus, där vi kan sitta med gott och säkert avstånd till varandra, men samtidigt känna samvaro och gemenskap.

Anmäla deltagande på 0722-14 24 01 eller eva.h.olsson@svenskakyrkan.se

Väl mött i pilgrimers sällskap.

Pax et bonum +

Präst Eva H Olsson

-----------------------------------------------------------------------

Varmt välkommen till PILGRIMSGRUPPENS onsdagsvandring!

Under våren fortsätter vi att träffas onsdagar, udda veckor, för att vandra i våra vackra omgivningar här nere på Näset. Samling sker utanför Skanörs Kyrka kl 10.30. Vandringen avslutas med Middagsbön i Skanörs kyrka kl. 12.00.

För mer info kontakta gärna Eva Lindberg, telefon 0708-258734, eller via mail: evabl48@gmail.com