Höllvikens församling

Höllvikens församling Besöksadress: Kyrkvägen 7, 23632 Höllviken Telefon: +46(40)459660 E-post till Höllvikens församling

Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Boyet har växt upp på en soptipp i Manilla. Han drömmer om att hjälpa andra gatubarn. Låt barnens röster höras! Låt deras önskningar om framtiden gå i uppfyllelse.  I årets julkampanj kämpar vi tillsammans för alla barns rätt till ett tryggt liv. #jagärettliv

Jag är ett liv!

Boyet har växt upp på en soptipp i Manilla. Han drömmer om att hjälpa andra gatubarn. Låt barnens röster höras! Låt deras önskningar om framtiden gå i uppfyllelse. I årets julkampanj kämpar vi tillsammans för alla barns rätt till ett tryggt liv. #jagärettliv

Bild: Höllvikens församling
Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Här finns alltid en plats för dig.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

När Jesus möter en människa så gör han inte problem av varifrån den kommer men är mycket intresserad av den människans framtid. Hur du levt är inte den viktiga frågan, utan hur du vill leva. Läs Anders Fackss tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Nu är det dags att anmäla sig till våra konfirmandgrupper!

Bild: Höllvikens församling

Än finns det platser kvar i några av våra konfirmandgrupper: Rollspelsgruppen, Konfa på 12 gånger och Sommarhemmagruppen.

Välkommen med din anmälan via mail till Ami Hall. OBS! I dialogrutan som öppnas väljer du: "Skicka till Ami Hall med din egen e-postklient".
Ange namn, adress, personnummer samt namn och telefonnummer till vårdnadshavare i mailet.

Skön sommar!

Här kan du läsa mer om konfirmation

Gravstenssäkerhet