Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Andra Mosekören bjuder på en finstämd konsert i Stora Hammars kyrka, tisdag 10 december kl 18.30.

Ljuskonsert

Fredag 13 december, kl 16.30, 18.15 och 20.00.
Annakören, Apostlakören och sångkonfirmanderna medverkar.

Luciatåg i Håslövs kyrka

Fredag 13 december, kl 16.30, 18.15 och 20.00. Annakören, Apostlakören och sångkonfirmanderna medverkar. Familjer med små barn är främst välkomna kl 16.30, då luciatåget tar lite kortare tid.

Missa inte Glädjestämmans julkonsert. Söndag 15 december kl 18 i Stora Hammars kyrka. Pernilla Cederblad leder kören. Jörgen Tånnande, flöjt, Kenneth Bratthall, kontrabas. Fri entré.

Konsert