Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Kören firar 10-års jubileum med en svängig musiksoaré med tillhörande mingel. Kyrkans hus, onsdag 26 september kl 18.30. Kom och fira med oss.

Glädjestämman firar!

Stora Hammars kyrka söndag 30 september kl 11.
Församlingens barnkörer medverkar och efteråt serveras kyrklunch i Kyrkans hus.

Välökommen på dopfest med ängelhämtning

Stora Hammars kyrka söndag 30 september kl 11. Församlingens barnkörer medverkar och efteråt serveras kyrklunch i Kyrkans hus.

Föranmälan senast 24 september till: alexandra.f.giertz@svenskakyrkan.se

Föredrag och frukostbuffé

Lyssna på ett föredrag under rubriken "Kropp, själ och föräldraskap" av Ulrika Hult leg. psykolog, leg psykoterapeut och Lisa Hallberg, universitetsadjunkt. Kyrkans hus, lördag 29 september kl 9. Föranmälan senast 24 september till: alexandra.f.giertz@svenskakyrkan.se

Kyrkans hus torsdag 4 oktober kl 18.30.
Fika och föredrag 100 kr.
Anmälan: fr.o.m. fredag 7 september.
Expeditionen från kl 10: 040-45 96 60
eller hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se
Begränsat antal platser.

Konsten att tänka i nya banor

Få kan inspirera och entusiasmera så som Lou Rossling. Antagligen är det också därför hon är en omtyckt och flitigt anlitad föreläsare runt om i Sverige. Med sitt sätt att berätta och sin förmåga att se sina medmänniskor inbjuder Lou oss som lyssnar att vara närvarande i nuet, lyssna till vår intuition och bejaka oss själva som vi är. Kyrkans hus torsdag 4 oktober kl 18.30. Fika och föredrag 100 kr. Anmälan: fr.o.m. fredag 7 september. Expeditionen från kl 10: 040-45 96 60 eller hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se Begränsat antal platser.

Stora Hammars kyrka, söndag 7 oktober kl 18. Fri entré.

Spirited Music II

Musiken som lindrar den djupaste sorg. Toner av Johann Sebastian Bach och Gustav Mahler framförda av Martin Haksten, sång och David Zhang, piano. Stora Hammars kyrka, söndag 7 oktober kl 18. Fri entré.