Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Söndag 17 februari, septuagesima. Präst: Gunnel Kihlgren,
musiker: Göran Christensen

Söndag 17 mars, ungdomsmässan,
söndag 24 mars, dansmässan,
söndag 31 mars, mässa med stora och små,
söndag 7 april, ekumenisk gudstjänst
Alla sänds kl 10.

TV-inspelningen

Tack alla som medverkade vid helgen TV-inspelningar. Fyra gudstjänster spelades in och de kommer att sändas på SVT2 följande datum: Söndag 17 mars, ungdomsmässan, söndag 24 mars, dansmässan, söndag 31 mars, mässa med stora och små, söndag 7 april, ekumenisk gudstjänst Alla sänds kl 10.

Stora Hammars kyrka 24 februari kl 18.

Konsert

Stora Hammars kyrka 24 februari kl 18. Årspremiär för Spirited Music. Musik av Leonard Cohen, Elton John med Martin Haksten och kompband. Fri entré.

Stora Hammars kyrka söndag 3 mars kl 18.

Konsert. Ro för själen

Stora Hammars kyrka söndag 3 mars kl 18. Musik för själslig återhämtning och påfyllnad. Anna Thorstensson, cello, sång, Pernilla Cederblad, sång, piano. Fri entré.

Stora Hammars kyrka 10 mars kl 18. Gospel Glory framför en härlig blandning av nya och gamla svängiga gospellåtar. Körledare: Karolina Almgren.

Gospelmässa

Föredrag i samarbete med Sensus studieförbund

Caféföredrag

Ewa-Gun Westford, polisens presstalesperson, berättar om sitt Wallanderland, torsdag 21 mars kl 18.30 i Kyrkans hus. Fika och föredrag: 100 kr. OBS! Föranmälan fr o m fredag 8 februari kl 10. Expeditionen 040-45 96 60 eller hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se Föredrag i samarbete med Sensus studieförbund

I kalendern ovan finner du tider och platser för våra mässor och gudstjänster. Hoppas vi ses. God fortsättning!

Träna själen.