Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Adventsgudstjänster på SVT

Eftersom vi inte firar adventsgudstjänst som vanligt i församlingen så vill vi tipsa om att SVT spelade in årets adventsgudstjänster på Stiftsgården Åkerberg.

SÄNDNINGSTIDER

Gudstjänst 29 november i SVT 2 kl. 10:00

Gudstjänst 6 december SVT 2 kl. 10:00

Gudstjänst 13 december SVT 2 kl. 10:00

Gudstjänst 20 december SVT 2 kl. 10:00

Bergravning undantas

Begravning omfattas inte av 8 personersregeln. Vid begravning kan 20 personer delta (exklusive medverkande personal).

Gudstjänst utan allmänhet

De nya reglerna gällande allmänna sammankonster träder i kraft 24 november och påverkar stora delar av vår verksamhet, däribland firandet av gudstjänst.
Gudstjänster kommer att hållas som tidigare söndagar kl 11 men utan allmänhet. Fast vi inte fysiskt kan vara på samma plats ber vi dig delta i bön med oss vid samma tid.

För dig som inte har möjlighet att delta på plats vid den ordinarie mässan.

Förinspelade andakter

För dig som inte har möjlighet att delta på plats vid den ordinarie mässan.

Rensa garderoben!

Lämna gärna höst och vinterkläder och fritidskläder för män, dvs tröjor/t-shirts/jeans, inte skjortor och kostymer. Kläder kan lämnas vardagar under expeditionstid i Kyrkans hus, Kyrkvägen 7. Tack snälla för att du delar med dig!

Vi kan inte hjälpa dig med smittskyddsråd men vi kan lyssna på din oro.

Ibland är det skönt att ha en ventil utanför hemmet.
Svenska Kyrkan i Höllviken har fem präster och en diakon som har som uppgift att kunna vara en samtalspart.

Ring, sms:a eller mejla så hittar vi en tid, antingen för ett möte eller via telefon.

Victoria Björck Karlsson, präst, 070–161 96 72,
victoria.b.karlsson@svenskakyrkan.se