Höllvikens församling

Höllvikens församling Besöksadress: Kyrkvägen 7, 23632 Höllviken Telefon: +46(40)459660 E-post till Höllvikens församling Webbplats

Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Preliminära valresultat

Arkens förskola söker legitimerad förskollärare

Arkens förskola söker legitimerad förskollärare

Vi träffas i Linnésalen i Kyrkans hus torsdagar kl 12.00–cirka kl 14.30. Soppa eller fika, en trevlig stund i gemenskap och ett varierat program med mycket musik, prat men även allvarliga samtal. Kostnad 30 kr/gång. Ingen föranmälan.

Torsdagsklubben

Välkommen till en lugn och givande morgon med en härlig frukostbuffé och föredrag!

Föräldrafrukost 30 september

Dopfest! Kyrkans hus, Linnésalen kl 11.00

Gudstjänst med stora och små 1 oktober

Dopfest! Kyrkans hus, Linnésalen kl 11.00

Håslövs kyrka kl 17.00

Konsert 1 oktober

Håslövs kyrka kl 17.00

Kyrkans hus, Linnésalen kl 12.00

Lunchmusik 5 oktober

Kyrkans hus, Linnésalen kl 12.00

Nu är det dags att anmäla sig till våra konfirmandgrupper!

Bild: Höllvikens församling

Än finns det platser kvar i några av våra konfirmandgrupper: Rollspelsgruppen, Konfa på 12 gånger och Sommarhemmagruppen.

Välkommen med din anmälan via mail till Ami Hall. OBS! I dialogrutan som öppnas väljer du: "Skicka till Ami Hall med din egen e-postklient".
Ange namn, adress, personnummer samt namn och telefonnummer till vårdnadshavare i mailet.

Skön sommar!

Här kan du läsa mer om konfirmation

Gravstenssäkerhet

Renoveringen av stora hammars kyrka fortsätter

Bild: Susann Persson

Kyrkan är helt stängd p g a invändig renovering

december 2016 – december 2017.

För mer info kontakta expeditionen, 040-45 96 60