Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Första konserten 24 september kl 9 i Stora Hammars kyrka. Martin Haksten spelar musik av Babblarna. Konsert även 22 oktober, 19 november och 17 december.

Barnvagnskonsert

Vi läser och pratar, lyssnar och utmanas av bibelberättelserna och varandras tolkningar. Tillsammans upptäcker vi vad Gud säger till oss i vår läsning av Bibelns texter. Sex onsdagar i höst med start 30 september t o m 4 november. Vi ses i Kyrkans hus mellan kl 18–20. Kontaktperson: Charles Hägg 040–602 46 74. charles.hagg@svenskakyrkan.se

Bibelsnack

Varmt välkommen!
Vid träffarna följer vi de restriktioner och råd gällande covid-19.

Meditation och samtalskvällar

Börjar även du ifrågasätta alla möten via sms och sociala medier? Längtar du efter samtal med människor i samma rum som du? Då kanske höstens meditations och samtalskvällar är något för dig? Vi ses kl 19.00 tio måndagar i följd med start 31 augusti fram till 2 november. Präst Adina Wirdemo leder kvällarna. Varmt välkommen! Vid träffarna följer vi de restriktioner och råd gällande covid-19.

Torsdagsklubben är igång!
Vi se ses i Bibliska trädgården kl 12 för kaffe om vädret tillåter.

För dig som inte har möjlighet att delta på plats vid den ordinarie mässan.

Förinspelade andakter

För dig som inte har möjlighet att delta på plats vid den ordinarie mässan.

Rensa garderoben!

Lämna gärna höst och vinterkläder och fritidskläder för män, dvs tröjor/t-shirts/jeans, inte skjortor och kostymer. Kläder kan lämnas vardagar under expeditionstid i Kyrkans hus, Kyrkvägen 7. Tack snälla för att du delar med dig!

Med anledning av regeringens beslut 27/3 om ett förbud mot sammankomster med fler än 50 personer har vi tyvärr inte tillåtelse att vara fler än så i vår lokal samtidigt. Under april månad ställer vi om och firar vi gudstjänst istället för mässa. Nedan finner du andra aktiviteter och evenemang som är påverkade.

Kyrkan är öppen så långt det är möjligt

PAUSADE VERKSAMHETER OCH EVENEMANG

Vi tar ledning av Folkhälsomyndighetens och kommunens råd och anvisningar i vårt arbete. Situationen utvecklas dagligen och ytterligare förändringar i församlingens verksamhet kan komma att ske med kort varsel. Uppdatering sker kontinuerligt här på församlingens hemsida.

Vi kan inte hjälpa dig med smittskyddsråd men vi kan lyssna på din oro.

Ibland är det skönt att ha en ventil utanför hemmet.
Svenska Kyrkan i Höllviken har fem präster och en diakon som har som uppgift att kunna vara en samtalspart.

Ring, sms:a eller mejla så hittar vi en tid, antingen för ett möte eller via telefon.

Victoria Björck Karlsson, präst, 070–161 96 72,
victoria.b.karlsson@svenskakyrkan.se