Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Har du problem att andas, du har kanske haft covid-19 och hittar inte tillbaka till din vanliga andningskapacitet? Att träna djupandning från tekniker ur operavärlden kan vara välgörande. Alexandra Frid Giertz, musikpedagog, och Christina Dongas, diakon, är båda utbildade operasångare med flera års erfarenhet av röstteknik och scenkonst. Församlingen erbjuder dig andningsövningar på tu man hand med någon av dem. Övningarna är kostnadsfria. För mer information och tidsbokning kontakta expeditionen; 040–45 96 60 eller hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se

Behöver du ny luft i lungorna?

Igång under april
•Mässor söndagar
•Stilla mässor
•Meditation & samtal
•Torsdagsklubben från 15 april (föranmälan exp.)
•Walkn' talk
•Salig röra på Nyckelhålsparken

* Max antal deltagare är 8 personer enlig gällande restriktioner

Pausat under april
•Morgonmässorna

Gudstjänster och mässor firas i kyrkorna. Gällande regler tillåter att åtta personer utöver tjänstgörande personal kan delta. Vi väljer dock att inte bjuda in till våra gudstjänster pga det allvarliga läget med omfattande smittspridning i samhället. En timme före och efter gudstjänsten finns det möjlighet för enskild ljuständning i kyrkan. Varje söndag kan du se en förinspelad andakt på Facebook som läggs ut kl 11.

Gudstjänster och mässor

Bergravning

Aktuella pandemirestriktioner.
Vid begravning kan 20 personer deltaga (exkluderat medverkande personal).
Det finns inte möjlighet att ta avsked i kyrkan före eller efter begravningsgudstjänsten.

Rensa garderoben!

Lämna gärna vår och sommarkläder och fritidskläder för män, dvs tröjor/t-shirts/jeans, inte skjortor och kostymer. Kläder kan lämnas vardagar under expeditionstid i Kyrkans hus, Kyrkvägen 7. Tack snälla för att du delar med dig!

Vi kan inte hjälpa dig med smittskyddsråd men vi kan lyssna på din oro.

Ibland är det skönt att ha en ventil utanför hemmet.
Svenska Kyrkan i Höllviken har fem präster och en diakon som har som uppgift att kunna vara en samtalspart.

Ring, sms:a eller mejla så hittar vi en tid, antingen för ett möte eller via telefon.

Victoria Björck Karlsson, präst, 070–161 96 72,
victoria.b.karlsson@svenskakyrkan.se