Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Kyrkans hus, torsdag 24 oktober kl 12.

Livsresan

Eva Kunda Neidek, musiker och kompositör, delar med sig av visor, låtar och berättelser som har format hennes livsresa, fram till idag. Kyrkans hus, torsdag 24 oktober kl 12.

Konsert

Tisdag 29 oktober kl 18 i Kyrkans hus, berättar Cecilia Billkvist, präst i Hjärnarp-Tåstarps församling, om hur ikonmåleriet blev en viktig del av hennes liv. Cecilia ställer även ut sina ikonmålningar i Stora Hammars kyrka från 29 oktober till söndag 3 november.

Cecilia Billkvist om ikonmåleri

Läs om höstens Caféföredrag

Här är datum för kommande Missa brevis.
18 och 25 september.
2, 9, 16 och 23 oktober.
6, 13, 20 och 27 november.
4, 11 och 18 december.
Kl 18 i Stora Hammars kyrka förutom 16 oktober då är tiden 18.30.
Välkommen!

Missa brevis

Här är datum för kommande Missa brevis. 18 och 25 september. 2, 9, 16 och 23 oktober. 6, 13, 20 och 27 november. 4, 11 och 18 december. Kl 18 i Stora Hammars kyrka förutom 16 oktober då är tiden 18.30. Välkommen!