Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Stora Hammars kyrka söndag 18 november kl 11, med terminsavslutning för rytmikgrupperna och Salig röra. Efteråt bjuds det på kyrklunch i Kyrkans hus. Präst: Ida Eklund, kyrkomusiker: Pernilla Cederblad.

Mässa med stora och små

Stora Hammars kyrka söndag 18 november kl 18. Konserten "Vem får höras?" inleder Kyrkornas globala vecka. Anna-Lena Tideman, sång, Sven Kristersson, sång, piano, Pernilla Cederblad, sång, piano, kornett. Efter konserten serverar internationella gruppen kaffe och fairtrade choklad i kyrkan.

Konsert