Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

På onsdag den 17 juli kl 21 i Stora Hammars gamla kyrka bjuder Carina Johansson, Annika Bengtsson och Kristina Dahl på musik och lyrik under temarubriken "Tänk om"

Tänk om

Arken läggs ner.

Efter nästan 30 år, först som fritidshem och sen som förskola, lägger Svenska Kyrkan ner Arkens förskola. Sista dagen för förskolan blir 14/8. Det har varit mycket svårt att rekrytera legitimerade förskolelärare och omöjligt att rekrytera en ny förskolechef. Kyrkorådet fattade detta beslut eftersom inga andra alternativ fanns. Inför beslut om nedläggning har församlingen fått stöd och råd av Vellinge kommun. Vi hoppas att de barn och deras familjer som gått på Arken under dessa 30 år har goda minnen från sin tid på förskolan och fritidshemmet.