Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Lördag 5 maj kl 9.00-13.00.

Anmälan senast 2 maj, 040-45 96 60 hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se

Har du frågor eller funderingar kontakta Gunnel Kihlgren eller Susann Persson

Retreat

Lördag 5 maj kl 9.00-13.00. Vi inleder med en enkel frukost tillsammans kl 9.00 i Orangeriet. Under dagen som går i tystnadens tecken, finns det möjlighet att bara vara, promenera, läsa, meditera och be. Vi behöver rofylld tid för möten med oss själva, med tystnaden och Gud. Anmälan senast 2 maj, 040-45 96 60 hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se Har du frågor eller funderingar kontakta Gunnel Kihlgren eller Susann Persson

Vi träffas i Linnésalen i Kyrkans hus torsdagar kl 12.00–cirka kl 14.30. Soppa eller fika, en trevlig stund i gemenskap och ett varierat program med mycket musik, prat men även allvarliga samtal. Kostnad 30 kr/gång. Ingen föranmälan.

Torsdagsklubben

Omfattande vägarbete pågår väster om Stora Hammars kyrka. Under tiden ber vi våra besökare använda ingången till kyrkans område från Kyrkvägen. Där finns även parkeringsplatser.

Vägarbete

En religionsociologisk undersökning av Svenska kyrkans

Vi behöver dina synpunkter och tankar

En religionsociologisk undersökning av Svenska kyrkans medlemmar i Höllviken kommer att äga rum i april i år. Du kan vara bland de slumpvis utvalda som får en enkät att besvara. Målet är att bättre lära känna våra församlingsbor för att därigenom kunna möta era behov utifrån kyrkans uppdrag. Undersökningen lägger grunden för en kommande omvärldsanalys till en uppdaterad församlingsinstruktion. En kvalificerad religionssociolog, Jonas Bromander är engagerad i detta angelägna arbete. Vi är tacksamma för era svar och engagemang.

Den 22 april startar festen som inviger vår nya orgel. Från söndag

Invigning av nya orgeln

Den 22 april startar festen som inviger vår nya orgel. Från söndag till söndag blir det massor av musikupplevelser i Stora Hammars kyrka. Gör en notering i kalendern redan nu. Mer information om alla konserter kommer inom kort.