Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Håslövs kyrka torsdag 13 december kl 16.30, 18.15 och 20.00.

Lucia

Håslövs kyrka torsdag 13 december kl 16.30, 18.15 och 20.00. Annakören, Apostlakören och musikkonfirmanderna framför sitt traditionella luciatåg. Familjer med små barn är främst välkomna kl 16.30 då luciatåget tar lite kortare tid.

Karolina Almgren leder kören och låter sin saxofon ljuda.
Missa inte det här!
Håslövs kyrka 16 december kl 18. Fri entré.

Julkonsert

Den 16 december svänger det i Håslövs kyrka som aldrig förr. Dags för Gospel glorys julkonsert. Karolina Almgren leder kören och låter sin saxofon ljuda. Missa inte det här! Håslövs kyrka 16 december kl 18. Fri entré.