Höllvikens församling

Höllvikens församling Besöksadress: Kyrkvägen 7, 23632 Höllviken Telefon: +46(40)459660 E-post till Höllvikens församling

Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet

Församlingens tidning heter Kyrkhälsning. Den utkommer fyra gånger om året och delas ut till alla hushåll i Höllvikens församling.

Kyrkhälsning nr 1/2018 delas ut i helgen 18–19 november.

Tidningen innehåller förutom information om församlingens verksamheter även en kalender för aktuell tidsperiod.

Bild: Höllvikens församling
Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns alltid en plats för dig.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

Läs Ami M. Dahlbloms tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

När Gud hittar oss, kan vi hålla facklan nära kroppen, låta den värma oss och lysa för oss. Då har vi en integrerad tro. Läs Ami M. Dahlbloms tankar inför helgen.

Hjälpbehovet till människor runt om i vår värld, men också här hemma, är stort.

Julklappsinsamling

Hjälpbehovet till människor runt om i vår värld, men också här hemma, är stort.

Vi träffas i Linnésalen i Kyrkans hus torsdagar kl 12.00–cirka kl 14.30. Soppa eller fika, en trevlig stund i gemenskap och ett varierat program med mycket musik, prat men även allvarliga samtal. Kostnad 30 kr/gång. Ingen föranmälan.

Torsdagsklubben

Nu är det dags att anmäla sig till våra konfirmandgrupper!

Bild: Höllvikens församling

Än finns det platser kvar i några av våra konfirmandgrupper: Rollspelsgruppen, Konfa på 12 gånger och Sommarhemmagruppen.

Välkommen med din anmälan via mail till Ami Hall. OBS! I dialogrutan som öppnas väljer du: "Skicka till Ami Hall med din egen e-postklient".
Ange namn, adress, personnummer samt namn och telefonnummer till vårdnadshavare i mailet.

Skön sommar!

Här kan du läsa mer om konfirmation

Gravstenssäkerhet

Renoveringen av stora hammars kyrka fortsätter

Bild: Susann Persson

Kyrkan är helt stängd p g a invändig renovering

december 2016 – december 2017.

För mer info kontakta expeditionen, 040-45 96 60