Foto: Susann Persson

Höllvikens församling

Välkommen till Höllvikens församling, en dynamisk församling vackert belägen mellan havet och det skånska öppna landskapet.

Biljettsläpp 27 september kl 10.00

Föreställningar kl 19 i Håslövs kyrka den 16, 17, 23 och 24 oktober. Fri entré men biljett måste bokas: hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se. Max 4 biljetter per bokning. Erhållet kontrollnummer uppges vid entrén

Behöver du ny luft i lungorna?

Har du problem att andas, du har kanske haft covid-19 och hittar inte tillbaka till din vanliga andningskapacitet? Att träna djupandning från tekniker ur operavärlden kan vara välgörande. Alexandra Frid Giertz, musikpedagog, och Christina Dongas, diakon, är båda utbildade operasångare med flera års erfarenhet av röstteknik och scenkonst. Församlingen erbjuder dig andningsövningar på tu man hand med någon av dem. Övningarna är kostnadsfria. För mer information och tidsbokning kontakta expeditionen; 040–45 96 60 eller hollviken.anmalan@svenskakyrkan.se

Gudstjänster och mässor

Gudstjänster och mässor firas i kyrkorna. Gällande regler tillåter att vi är 50 deltagare utöver tjänstgörande personal i Håslövs kyrka, Stora Hammars kyrka och Rängs kyrka. I stora Hammars gamla kyrka, som är betydligt mindre än de andra, begränsar vi antalet till 20 deltagare. Varje söndag kan du se en förinspelad andakt på Facebook som läggs ut kl 11.

Rensa garderoben!

Lämna gärna vår och sommarkläder och fritidskläder för män, dvs tröjor/t-shirts/jeans, inte skjortor och kostymer. Kläder kan lämnas vardagar under expeditionstid i Kyrkans hus, Kyrkvägen 7. Tack snälla för att du delar med dig!

Vi kan inte hjälpa dig med smittskyddsråd men vi kan lyssna på din oro.

Ibland är det skönt att ha en ventil utanför hemmet.
Svenska Kyrkan i Höllviken har fem präster och en diakon som har som uppgift att kunna vara en samtalspart.

Ring, sms:a eller mejla så hittar vi en tid, antingen för ett möte eller via telefon.

Victoria Björck Karlsson, präst, 070–161 96 72,
victoria.b.karlsson@svenskakyrkan.se