Heliga danser

Här får du möjlighet att uttrycka glädje inför livet.

Dance first. Think later. It´s the natural order. (Samuel Becket)

Vi dansar hand i hand i en cirkel som öppnar eller sluter sig och ibland ringlar sig i spiral. I dansen söker vi mening och sammanhang. Till ny och gammal musik från olika traditioner bygger vi broar mellan här och där, då och nu, nu och sen. Dansen är en ordlös bön som bygger på närvaro och vila i rörelser och existens.
Att dansa är att lovsjunga och uttrycka glädje inför livet. I dansen finner vi den innersta punkt där allt är nära, allt är nu.
Samarbete med SENSUS.

Datum 2018:

Torsdagar 18 januari, 1, 15 februari, 1, 22 mars,  12 april och 3 maj kl 18.30 i Kyrkans hus.

Kostnad: 250 kr.
Det går bra att komma och pröva på.
Info och anmälan till Susann Persson, 040-602 46 64, 070-161 96 64,
susann.persson@svenskakyrkan.se

Den stora dansdagen

Lördag 17 februari.