Heliga danser

Här får du möjlighet att uttrycka glädje inför livet.

Heliga danser våren 2019

Vi dansar i cirkelns gemenskap, cirkeln som bär oss alla, som kan öppna sig i spiraler och labyrinter, men som vi ständigt återkommer till. En del danser är långsamma och meditativa, andra kraftfulla och energirika. En del är nya, men många är tusentals år gamla. Danserna utgår från den folkliga dansens enkla grundsteg och alla kan vara med, oavsett ålder och bakgrund. Musik och danser kommer från, och berättar för oss om många tider och kulturer.

Terminen startar 31 jan kl 18.30 i Kyrkans hus. Sen träffas vi torsdagskvällar 14 och 28 feb, 14 och 28 mars, 11 och 25 april. Kostnad 250 kr

En spännande vår för oss som dansar heliga danser i Höllvikens församling. Dansmässan Din ljusa skugga som vi genomfört här i församlingen vid 5 tillfällen kommer att spelas in av SVT och sändas på Jungfru Marie Bebådelsedag 24 mars. Vill du vara med så kom torsdag 31 januari kl 18.30 då vi bland annat dansar mässans danser.

Kontakt Susann Persson
susann.persson@svenskakyrkan.se