Kyrkogårdsarbetare säsong 2021

15 april till 15 december (eller enligt överenskommelse).

Vi söker dig som arbetar eller har arbetat med grönyteskötsel, gärna med utbildning inom området. Erfarenhet av skötsel och service av trädgårdsmaskiner är ett plus. Har du motorsågskörkort eller andra behörigheter inom området så ar det en merit.
Du ska vara en i arbetslaget kring skötseln av församlingens fyra kyrkogårdar där även trädfällning, nyplantering och mindre anläggningsarbeten förekommer.

Tjänsten kräver B-körkort.
Vi ser med fördel sökanden från båda könen.

Upplysningar: anneli Nickel, Arbetsledare kyrkogård.
070–161 96 87 eller anneli.nickel@svenskakyrkan.se

Senast 22 mars vill vi ha din ansökan med CV, meritförteckning och löneanspråk. Ansökningar behandlas löpande. Kollektivavtal finns. Individuell lönesättning tillämpas.

Välkommen med din ansökan märkt ”Kyrkogårdsarbetare” till:
hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se
eller Höllvikens församling, Kyrkvägen 7, 236 32 Höllviken

LÄGERKOCK SOMMAREN 2021

Församlingen söker en lägerkock som vill jobba på våra konfirmationsläger i sommar på Sörgården, Eket, cirka 4 mil norr om Helsingborg.

Se hela annonsen