Lediga tjänster

Höllvikens församling och Skanör-Falsterbo församling läggs vid årsskiftet samman i nybildade Näsets pastorat. Vi blir cirka 16 500 kyrkotillhöriga, sex kyrkor och kyrkogårdar och fyra församlingshem. Totalt blir vi över 40 anställda i pastoratet. Kanske är du en av dem?

Fastighetsförvaltare 100% till Näsets pastorat
med tjänstgöring i hela pastoratet.

Svenska Kyrkan Höllvikens församling och Skanör-Falsterbo församling läggs vid årsskiftet samman i nybildade Näsets pastorat. Vi blir cirka 16 500 kyrkotillhöriga och över 40 anställda i pastoratet. Vi har sex kyrkor, fyra församlingshem och ett antal övriga byggnader.

Du kommer att utifrån ett administrativt arbetssätt planera, beställa, genomföra och följa upp projekt och uppdrag avseende bland annat fastighetsunderhåll, drift och tilläggstjänster. Som förvaltare arbetar du även med besiktningar, uppdatering av fastighetsdokumentation och kostnadskalkyler inom uppdraget. Du ansvarar för upphandling av konsulter och entreprenörer. I tjänsten ingår arbetsledning av vaktmästare.

Vi söker dig som:
- har relevant utbildning inom fastighets- eller byggområdet
- har erfarenhet av nybyggnation och renovering av äldre fastigheter
- har god branschkännedom
- har erfarenhet av energi- och miljöfrågor
- har kunskap om lagar och föreskrifter som rör fastigheter och gärna från det antikvariska området

- har intresse av och förståelse för hur kyrkans byggnader ska vara utformade för att de på bästa sätt ska motsvara behoven från pastoratet/församlingsborna

- har service och samarbetsförmåga samt är lösningsorienterad, flexibel och noggrann

Du kommer att ingå i pastoratets ledningsgrupp tillsammans med kyrkoherde, församlingsherde, kanslichef och kyrkogårdschef.

Du är medlem i Svenska Kyrkan. För tjänsten krävs körkort och bil. Tjänsten är heltid tillsvidare och tillträds vid årsskiftet.

Ansökan med CV och referenser senast 15/9
till Höllvikens församling, Kyrkvägen 7, 236 32 Höllviken eller e-post hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se.
Ansökningarna behandlas löpande.

För mer information Jim Tullgren, tillträdande kyrkoherde i Näsets pastorat, tel: 070–161 96 70, e-post jim.tullgren@svenskakyrkan.se.

Märk ansökan: Fastighetsförvaltare

............................