Församlingspedagog 100%

Vår församlingspedagog Ami har fått ny tjänst inom SKUT efter 14 år i Höllviken. Nu söker vi en ny kollega.
Du tycker det är meningsfullt och trivs med konfirmander och mindre barn. Du kan leda rytmik och känner dig hemma i öppen förskola. Du vill samarbeta med kolleger och ideella men kan även arbeta självständigt. Du har församlingspedagogutbildning eller liknande. Du är väl förankrad i din kristna tro och medlem i Svenska kyrkan. Du är självgående och kreativ.

För information: Jim Tullgren, kyrkoherde, 070-1619670 eller någon av medarbetarna (se kontaktfliken)

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Ansökan: CV, personligt brev, referenser senast 24/10 2019 till
hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se eller
Höllvikens församling, Kyrkvägen 7, 236 32 Höllviken

Ansökningar behandlas löpande.

Diakon 100%

Vår diakon Susanna har fått ny tjänst efter 10 år i församlingen. Nu välkomnar vi dig som vill ta vid. Du är självständig och social. Du kan arbeta både tillsammans med kolleger och ideella liksom självständigt.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Ansökan: CV, personligt brev, referenser senast 24/10 2019 till