Himlaliv

Välkommen till barn & familjeverksamheten i Skanör-Falsterbo

Välkomna till en ny termin på HimlaLiv

Torsdagar i Skanör start 9 september

Obs! Föranmälan dagen innan krävs så vi kan anpassa verksamheterna enligt FHM:s coronarekommenadationer.
Ring eller sms:a församlingspedagog Carina Samuelson: 0708-345797

Drällin med lunch kl 9.30-12.00

För barn upp till 18 månader tillsammans med vuxen. Samtal, fri lek och sångstund.
Efter sångstunden serveras det lunch i församlingshuset. Det finns möjlighet att värma mat till de små. Lunchen kostar 40:- för vuxen.

Öppet-Hus med varmkorv och frukt kl 14.00-16.00
För barn över 18 månader samt syskon och vuxen. Samtal, fri lek, pyssel
och sångstund. Det finns varmkorv och frukt när ni kommer, 10:- per korv för vuxen, barn äter gratis.

OBS! Torsdagarna den 7/10, 4/11, & 9/12 gäller andra tider,
se ”Spagettigudstjänster”.

Så här gör vi om covidrestriktionerna råder!

Uteverksamheter Torsdagar
Om restriktioner råder som gör att vi inte kan ha aktiviteter inomhus, flyttar
vi ut och har uteaktiviteter. Håll er därför uppdaterade genom våra sociala medier, Facebook och församlingens hemsida. Verksamheten har en egen Facebookgrupp, gå gärna med i den - klick här:
Himlaliv – Barn & Familjeverksamhet i Skanör-Falsterbo församling.

Barnvagnspromenad med FIKA - to go! Kl 11.30-13.00

För vuxna med barn upp till 18 månader. Samlingsplats utanför HimlaLiv. Det serveras kaffe, té och Kanelbulle to go. Vi tar en promenad tillsammans och samtalar om allt mellan himmel och jord. Ta gärna med sittunderlag.

Lek & Sång vid Backen med FRALLEFIKA Kl 14.15-15.45

För barn över 18 månader samt syskon och vuxen. Samlingsplats på lekplatsen Backen vid Mästersgata i Skanör. Här serveras bredda frallor-frukt-festis-kaffe-the. Först fikar vi, sen dags för lek och vi avslutar med sångstund i gräset. Ta gärna med sittunderlag.

Spaghettigudstjänster

7/10, 4/11 och 9/12 kl 18.00 i Skanörs kyrka

Några gånger under terminen gör vi något extra för alla åldrar!

De torsdagarna har vi andra tider och annat program. Vi öppnar först kl 16.00 (alltså inget Drällin 9.30 eller Öppet-Hus 14.00 dessa dagar), med pyssel och fri lek fram till kl 17.00, då äter vi spaghetti med köttfärssås. Efter maten går vi tillsammans till Skanörs kyrka och avslutar med gudstjänst för barn i koret.

Vuxna betalar 40:-, för barn är det gratis. Efter maten går vi tillsammans till Skanörs kyrka och avslutar med gudstjänst för barn i koret. Välkommen med ditt/dina barn när det passar er mellan 16.00-17.00. Har ni inte möjlighet att komma tidigare än 17.00, kom då och ät! Eller kom direkt till kyrkan kl 17.45.

Den 9/12 har vi även terminsavslutning med  julfest!

Anmäl er till maten senast måndagen i samma vecka till församlingspedagog Carina Samuelson.

Sjunga i kör?

Barn och Ungdomskörer
Att sjunga är bra för både kropp och själ. Särskilt om man gör det i grupp.
Sugen på att testa?

I barnkören sjunger vi massa rolig musik, tränar på notläsning och jobbar med att upptäcka och utveckla våra röster. Är du med i kören får du sjunga på gudstjänst och konsert ungefär tre gånger per termin.

Barnkörerna
NOVA - start 15/9
Onsdagar kl.15.30–16.15 för barn i åldrarna 9-12 år.

VOX kids - Start 15/9
Onsdagar kl.16.30–17.15 för barn i åldrarna 6-8 år.

Ungdomskören
Become -start 14/9
Tisdagar kl.17.30–18.45 för ungdomar i åldrarna 13-20 år.
Falsterbo församlingshus.
Kontakta körledare Sara Thuresson för mer information.

Epost: sara.thuresson@svenskakyrkan.se
Telefon: 0735 - 46 89 57

För frågor om Barn och Familjeverksamheten kontaktar man församlingspedagog Carina Samuelson.

Carina Samuelson

Skanör-Falsterbo församling