Musikverksamhet

Församlingen har musiker med uppgift att leda kyrkans körer och spela på Högmässor, begravningar, bröllop, konfirmation, dop samt vid olika församlingsaktiviteter. De är dessutom ansvariga för musikundervisning och församlingens konsertliv. 

............................................................................................................................................

Vår ambition är att erbjuda ett attraktivt musikprogram året runt och vi kan se fram emot solistiska insatser likväl som spännande kammarmusik- och orkesterprogram. Vi fortsätter också att bygga ett mångsidigt körliv. Läs gärna mer om våra körer och anmäl er för provsjungning om något väcker ert intresse. Vi vill slå ett särskilt slag för våra barn- och ungdomskörer.

 Välkomna att beröras av ord och ton i våra vackra kyrkorum!

 

Vill du stötta musikverksamheten i  Skanör-Falsterbo församling?

Ett levande musikliv är beroende av församlingens intresse och stöd.
Det främsta stödet ger du när du kommer till våra evenemang. Musikproduktioner är ofta mycket kostsamma och därför tar vi alltid upp kollekter, och ibland inträde, till stöd för verksamheten.

Vår förhoppning är att generösa bidrag ska möjliggöra en stark utveckling av församlingens musikliv. Alla medel är välkomna, men vill du stötta ett särskilt projekt tar vi också emot större donationer.
Drömmer du om att höra ett särskilt verk eller önskar du få höra en särskild solist på hemmaplan? Önskar du vokalkvartett oftare på söndagens mässor eller är du intresserad av att stötta församlingens orgelprojekt? 

I denna process är uppbyggnaden av ett nätverk av konsertvärdar också mycket viktig. Dessa är verksamhetens ansikte utåt. Konsertvärden har den viktiga uppgiften att få publiken att känna sig välkommen till våra evenemang. Man tar emot i kyrkan när publiken anländer och delar ut programblad och information samt ibland säljer biljetter. Är du intresserad?